Pjur glidemiddel minisett

Artikkelnr. 119141
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)

  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 40

Nå får du fire av Pjurs bestselgende glidemidler i ett og samme sett! Her finner du definitivt noe til en hver anledning...

4 x 10 ml glidemiddel

I dette settet har Pjur satt sammen fire av sine bestselgende glidemidler i tuber som rommer 10 ml. Sex, erotisk massasje, analsex, oralsex, sex i dusjen, bruk av sexleketøy og kondom – med dette settet får du et glidemiddel til en hver anledning. 

Settet inneholder:

  • Pjur Original silikonbasert glidemiddel – fantastisk som massasjeolje og glidemiddel under sex. Glidet er også perfekt å bruke i dusjen... Kan brukes med sexleketøy, men unngå leketøy med eller av silikon.
  • Anal glidemiddel Pjur Backdoor, silikonbasert – spesielt godt egnet til analsex! Det tørker ikke inn under bruk og varer lenger, hvilket er særlig viktig i anus ettersom det ikke finnes noe naturlig fukt der bak. Kan brukes med sexleketøy, men unngå leketøy med eller av silikon.
  • Pjur Woman Nude, vannbasert glidemiddel – Dette glidemiddelet kan brukes med alle dine sexleketøy, også de av silikon. Passer både til vanlig sex, analsex, oralsex og sammen med alle typer kondomer og sexleketøy. Inneholder kun naturlige ingredienser og er godt egnet for deg med sensitiv hud.
  • Pjur Med Repair glidemiddel, vannbasert – Et ekstra pleiende glidemiddel med god og langvarig glideeffekt. Gjenoppretter og tilfører ekstra fuktighet i skjeden, perfekt for irriterte og tørre slimhinner. Glidemiddelet kan brukes til både en erotiske massasje, under sex, med kondom og til alle dine sexleketøy.

Pjurs minisett selges i forbindelse med Pjur sitt 25-års jubileum og kommer i et begrenset opplag. Disse små smaksprøvene vil definitivt gi mersmak. Heldigvis finnes alle i større tuber i vår nettbutikk.

Hvor mange stjerner vil du gi?