Glidemiddel Yes Double glide

Artikkelnr. 121711
389,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (8)

Kombipakning med YES sine bestselgende glidemidler: YES WB og YES OB. Kombinasjonen av disse gir en fantastisk og herlig effekt!

Kombipakning med vannbasert og planteoljebasert glid!

Sa noen dobbelt så mye glid? Ja takk! Med YES Double Glide får du en genial kombinasjon av vannbasert og planteoljebasert glid i én pakke. For ja, du kan faktisk bruke begge glidemidlene samtidig. Effekten av å kombinere disse to glidene gir en herlig opplevelse!

Legg først et lag med YES OB, etterfulgt av YES WB. WB glir effektivt på et lag med vanntett OB, og gir dermed en ny dimensjon av intensitet, følsomhet og langvarig glid.

Hva får du med denne kombinasjonen?

YES WB: Et vannbasert glidemiddel som er sertifisert økologisk, fri for parabener og glyserin, og garantert rent og naturlig. Konsistensen er herlig fløyelsmyk, spesielt utviklet for å etterligne kroppens egen smøring så godt som mulig.

Intenst fuktighetsgivende, det lindrer raskt tørrhet og ubehag. Dette glidemiddelet kan brukes enten du nyter alene eller med en partner, og er perfekt for bruk med sexleketøy.

YES OB: Et planteoljebasert glidemiddel som er sertifisert økologisk, fri for parabener og glyserin, og garantert rent og naturlig. Ingrediensene gir en herlig glatt, silkeaktig og fløyelsmyk konsistens. YES OB fungerer som både et glidemiddel og en massasjeolje.

De næringsrike ingrediensene i dette glidemiddelet er spesielt gunstige og pleiende for huden og trenger ikke å vaskes bort. Her kan du nyte langvarig glid med god samvittighet! Vær oppmerksom på at det ikke skal brukes med kondomer.

Spesifikasjoner: 

  • Kombipakningen inneholder: YES WB 100ml tube med flipplokk og YES OB 80ml tube med flipplokk. Super reisepakning.
  • Ingredienser YES WB: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice powder (Aloe vera)*, Linum usitatissimum (Flax) seed extract*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar gum)*, Ceratonia siliqua (Locust bean gum)*, Xanthan gum, Sodium chloride, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium benzoate.
  • Ingredienser YES OB: Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Butyrospermum parkii (Shea butter)*, Prunus dulcis (Sweet almond oil)*, Cera alba (Bees wax)*, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter*,Tocopherol (Vitamin E)

Hvor mange stjerner vil du gi?