Glidemiddel Nuei vannbasert marshmallow

Artikkelnr. 121323
179,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (14)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Nuei
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Marshmallow

Naturlig glidemiddel med herlig smak av marshmallow. Dette glidemiddelet gir deg god glid, pleiende effekt og smaker helt himmelsk!

Beroligende glidemiddel med marshmallow-smak! 

Oppdag Nueis fantastiske glidemiddel som ikke bare tilbyr beroligende og forfriskende egenskaper, men også en deilig smak som vil glede sansene dine. Dette glidemiddelet er mer enn bare et produkt, det er en invitasjon til å utforske og omfavne sensuelle øyeblikk. Det vannbaserte og veganske glidemiddelet er nøye sammensatt av naturlige ingredienser, fri for parabener, gluten og sukker. Den silkemyke konsistensen og den eksklusive formelen gir en langvarig og smørende effekt som omslutter deg i ren velvære. I tillegg har glidemiddelet Aloe Vera, som gir en beroligende følelse på huden din, slik at du kan føle deg avslappet og komfortabel i intime øyeblikk.

Enten det brukes under samleie, med latekskondomer eller sexleketøy, passer dette glidemiddelet perfekt. Det er skapt for å gi deg økt glede og intimitet uten bekymringer. Og når det kommer til oralsex, vil du oppleve en ekstraordinær godbit - den deilige marshmallow-smaken vil ta deg med på en sensuell reise, hvor hvert øyeblikk blir fylt med søt nytelse.

Spesifikasjoner: 

  • Flasken rommer 100 ml

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Aloe Barbadensis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Saccharine, Disodium EDTA.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: