Glidemiddel nordisk lyst 3-i-1

Artikkelnr. 118718
2 omtaler
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Nature Body

Frisk smak av nordisk frukt gjør oralsexen til en lek! Inneholder orgasmetriggende ingredienser som øker blodsirkulasjonen. Prøv, og merk forskjellen!

Massasje, glid og orgasmekrem

Dette vannbaserte massasjeglidet vil gi deg følelsen av norsk sommer på sitt beste. Ikke nok med at det smaker helt utrolig deilig, så krysser det av alle punktene på "checklista".

Perfekt til oralsex

Nature Body er produsert i Sverige og holder høy kvalitet. Produktet er naturlig og vegansk, kortreist og uten tilsatt sukker. Basen består av aloe vera og røde alger. Bedre blir det ikke! Massasjeglid egner seg best til massasje av erogene soner, og kan også brukes til oralsex, samleie og sammen med sexleketøy. Smaken vil garantert sørge for en ivrig tunge! 

Flasken rommer 100 ml.

Orgasmefremkallende 

Massasjegliden er tilsatt aminosryren L-arginin som er kjent for å øke blodsirkulasjonen, noe som gjør deg mer mottakelig for en sexy berøring. Du kan oppleve at orgasmen kommer både raskere og sterkere! Aminosyren er hentet fra naturen (bønner, vannmelon, osv), og glidemiddelet inneholder ingen syntetiske ingredienser eller parabener. 

Ingredienser: 

Aloe barbadensis leaf juice, glycerine, l-arginin, chondrus crispus, cellulose gum, citric acid, aroma, potassium sorbate, sodium bensoate

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?