Glidemiddel JO Jordbær 30 ml

Artikkelnr. 118118
2 omtaler
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 30

Med denne deilige jordbærdrømmen av et glidemiddel, kommer dere til å ønske at leken fortsatte i det uendelige. Del en flaske hvitvin, og la den andre være kveldens dessert.

“Strawberry fields forever”

JO H20 med jordbærsmak er et vannbasert glidemiddel, som er spesielt pirrende å bruke under forspillet. Syns du partneren din er verdens deiligste? Vent til du har prøvd denne! Slikk, smak og sutt på hverandre... Denne desserten er sukkerfri, så forsyn deg grovt. Glidemiddelet har en glatt og god glid, og er også utmerker å bruke til samleie eller sexleketøy. Kommer i en liten tube, som er perfekt å ta med seg på en piknik…

Rene ingredienser

Formulert med en ren plantebasert glyserin, er den trygg å innta. Naturlige smaksekstrakter får fart på nytelsen og vekker appetitten for partneren din. Er du veganer? Ingen problem! Alle glidemidlene fra System JO er veganske. Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke kliss. Ønsker du å lage din egen smakskombinasjon, kan du pirre smaksløkene, ved å kombinere jordbær med noen av de andre smakene i serien.

Innholdsfortegnelse:

Glycerin, Water (Aqua), Flavor (Aroma), Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparaben 

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?