Glidemiddel hybrid Wicked 70 ml

Artikkelnr. 120122
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Hvit
  • Materiale: Hybrid
  • Merke: Wicked Sensual Care
  • Mengde ml: 70

Hybridglidemiddel som inneholder både silikon og vann, for å gi deg det beste fra to verdener! Her får du et tykt og glatt glidemiddel som varer.

Parabenfritt hybridglidemiddel

Simply Hybrid er et hybridglidemiddel fra Wicked som har kombinert de beste egenskapene fra vannbasert og silikonbasert glidemiddel. Dette hybridglidemiddelet har en kremaktig og glatt konsistens, og gir god glid som varer lenge! Glidemiddelet er i tillegg beriket med olivenbladekstrakt, som er rik på antioksidanter og som gir god fuktighet til huden. Glidemiddelet inneholder verken glyserin, propylenglykol eller parabener og kan trygt brukes av veganere. Glidemiddelet kan brukes med kondomer, alle typer sexleketøy og under samleiet. Glidemiddelet vaskes lett bort med vann og kommer på en praktisk pumpeflaske som rommer 70 ml.

Ingredienser: Vann, propandiol (mais), polyglyseryl-2-stearat, glyserylstearat, stearylalkohol, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Olea Europaea (oliven) bladekstrakt, Hydroksyetylcellulose (trebark), sitronsyre, natriumbenzoat, kaliumsorbat

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: