Glidemiddel eksotisk sitron 2-i-1

Artikkelnr. 118711
1 omtaler
99,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (18)

  • Merke: Nature Body

Sett fyr på de allerede hete følelsene! Unikt glidemiddel med deilig smak av eksotiske frukter og sitron.

Glid med smak er et enkelt virkemiddel for å krydre sexlivet. Spill på de mest sensitive strengene på kroppen, og lag søt musikk…Oralsexen får et oppløft for begge parter, og det hele blir ekstra pirrende. Perfekt til forspill, eller som en del av selve samleiet.

Glidemiddelet er også egnet for massasje av erogene soner. Stryk over erogene soner med dette glidemiddelet, og opplev forskjellen det utgjør. 

Naturlig massasje og glid

Glidemiddelet fra Nature Body er et vannbasert- og naturlig glidemiddel med aloe vera og røde alger som base.Glidemiddelet har en deilig smak av eksotisk frukt med et hint av sitron. Syrlig og oppløftende...

Glidemiddelet er som nevnt vannbasert og derfor enkelt å vaske vekk. Flasken rommer 100 ml. 

Rene ingredienser

Alle ingrediensene kommer direkte fra naturens skafferi og er produsert i Sverige. Alt er vegansk og fri for parabener. Ingrediensene er varsomt konservert med samme konserveringsmiddel som finnes i saft og syltetøy, og som naturlig stammer fra bær. Glidemiddelet inneholder ingen syntetiske stoffer. 

Ingredienser: 

Aloe Barbadensis leaf juice, glycerine, chondrus crispus, cellulose gum, citric acis, aroma, potassium sorbate, sodium bensoate.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?