Friday Bae Xcite orgasmegel

Artikkelnr. 121463
1 omtaler
269,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

 • Farge: Klar
 • Merke: Friday Bae
 • Mengde ml: 15

Xcite orgasmegel fra Friday Bae gir en deilig, pirrende følelse på både klitoris og penis. Denne gjør deg både mer opphisset og forlenger nytelsen enda mer!

Friday Bae Xcite orgasmegel 

Friday Bae Xcite er den ultimate orgasmegelen som tar deg og partneren din til nye høyder! Laget med nøye utvalgte naturlige ingredienser, er denne spesielt designet for å skape sensasjonell nytelse på klitoris og penis. Påfør en liten mengde på klitoris og/eller penis, og nyt den forsterkede opphisselsen. Orgasmegelen er perfekt å bruke for deg som ønsker å åpne mer følelse, og kan brukes under både onani og samleie. Xcite orgasmegel gir deg en unik varmende/kjølende effekt som gir en pulserende og nydelig følelse når den smøres på huden. De gode ingrediensene i geleen øker blodstrømmen til klitoris og penis, intensiverer opplevelsen og gir dyp, sensuell stimulering. Ta deres intime øyeblikk til neste nivå med Friday Bae Xcite!

Friday Bae: Sexleketøymerket for Gen Z!

Med pirrende leppepomader, orgasmisk gel, stimulerende leketøy og mer... Friday Bae er et spennende nytt fransk merke som tilbyr unge voksne produkter designet for å gi utrolig nytelse. Dette er kjønnsnøytralt merke som ønsker å gjøre intimitet og nytelse mer tilgjengelig, inkluderende og gøy. Friday Bae bærer stolhet i sin pedagogiske tilnærming, morsomhet og pålitelighet, med et slagord som lyder: "Ingen filter, kun nytelse." Hva er visjonen til Friday Bae? Å skape intime produkter som følger Generasjon Z på deres reise mot å oppleve nytelse, en trygg og tabufri seksualitet!

Spesifikasjoner: 

 • Tuben rommer 15 ml
 • Ingredienser: Vann, glyserin, propylenglykol, glyserolkaprylat, panthenol, dekyloleat, karbomer, hydroksyetylcellulose, natriumpolyakrylat, glyserolundecylenat, allantoin, aloe barbadensis bladjuicepulver, natriumhydroksid, tokoferol, hydrogenert palmeglyseridsitrat, sitronsyre. Formulert med 98,81% ingredienser av naturlig opprinnelse i henhold til ISO 16128 inkludert vann
 • Kompatibel med kondomer og sexleketøy
 • Testet under gynekologisk kontroll
 • Vegansk og cruelty free 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

  Flyer Womanizer

  0,-