Womanizer MM Classic 2 rød orgasmepakke

Artikkelnr. 121253
1299,- før 1478,00

DET HUN TRENGER

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (15)

I denne deilige pakken får du drømmekombinasjonen: Womanizer Marilyn Monroe Classic 2 og vårt bestselgende glidemiddel fra Pjur! Mer enn det trenger du ikke...

I denne pakken får du en av våre bestselgende Womanizere + et deilige glidemiddel med på kjøpet: 

Alle kvinners bestevenn i sengen... 

Diamonds are a girls best friend... men også Womanizer! Gjør som Marilyn og ta kontroll over din egen seksualitet. Dette er nemlig sexleketøyet som kommer til å gi deg nytelse på nytelse, takket være den originale verdenskjente Pleasure Air-teknologien til Womanizer. Womanizer Marilyn Monroe Classic 2 er laget med en liten silikonhette som plasseres rundt klitoris, som skaper et vakuum hvor pulserende og uimotståelige trykkbølger sendes ut. Faktisk blir 10 000 nerveender i klitoris stimulert samtidig, uten at selve klitorishodet får direkte berøring. Det gjør det enkelt å fortsette uten å bli overstimulert... Om du har drømt om å oppleve multiorgasmer, vil sjansene dine altså øke betraktelig med dette sexleketøyet! Silikonhetten på Womanizer Marilyn Monroe Classic 2 kommer i to forskjellige størrelser, og kan enkelt byttes, for at du skal kunne tilpasse sexleketøyet til ditt unike underliv og dine behov. Den største hetten gjør at trykkbølgene føles mindre intense og er perfekt for deg som er ekstra sensitiv under trusekanten, mens den minste hetten gjør det enda mer intenst... Prøv begge to for å finne ut hva du liker best!

Klitorisstimulatoren er laget med 10 deilige intensitetsnivåer slik at du kan tilpasse stimuleringen etter hva du liker. Velg mellom myke og skånsomme trykkbølger til mer intense og kraftige. Hva du foretrekker, er opp til deg! I tillegg til dette har Womanizeren en egen unik funksjon: afterglow. Dette er en genial funksjon som tar hensyn til at klitoris blir svært sensitiv etter en orgasme. Ved å trykke én enkelt gang på av/på-knappen etter at orgasmen melder seg, vil nemlig klitorisstimulatoren automatisk gå tilbake til den laveste intensiteten, for å gi deg en luksuriøs og deilig avslutning på klimakset. Fantastisk ikke sant? 

Glidemiddel følger med!

Sammen med Womanizeren din, får du et av våre bestselgende glidemidler fra Pjur. Woman Nude er et glatt og deilig glidemiddel som kan brukes til alt! Glidemiddelet er, som navnet tilsier, "nakent" og naturlig. Glidemiddelet inneholder ingen konserveringsmidler, og i denne finner du verken parabener, glyserin, olje eller parfyme. Kun naturlige ingredienser. Dette gjør Pjur Woman Nude til et godt valg for deg med sensitiv hud. Glidemiddelet setter ikke flekker, og er superlett å vaske vekk om du skulle søle. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for sengetøy eller stoffet i sofaen! Flasken rommer 100 milliliter og har skrukork. Dette gjør Nude til et perfekt tilbehør i toalettmappen. 

Innholdsfortegnelse: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?