We-Vibe Melt blå favorittpakke

Artikkelnr. 121252
1399,- før 1669,00

FAVORITT!

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (5)

Den perfekte pakken for deg som vil ha det beste av det beste: Bestselgeren We-Vibe Melt klitorisstimulator og Pjur vannbasert glidemiddel! Med denne komboen er du garantert mange orgasmer...

I denne favorittpakken får du to av våre bestselgende produkter: 

Bestselgende klitorisstimulator

Klitorisstimulatoren We-Vibe Melt vibrerer ikke, men stimulerer klitoris med trykkbølger. Klitorisstimulatoren bruker samme orgasmefremkallende teknologi som Womanizer og gir deg til orgasme uten at klitoris får noe direkte berøring. Trykkbølgene som sendes ut, stimulerer likevel alle nervetråder i klitoris samtidig, og du opplever en skånsom sugende og pulserende følelse mot klitoris. Siden stimuleringen ikke skjer direkte på klitoris, vil det være enklere å komme igjen og igjen. Mange opplever faktisk å få multiorgasmer takket være trykkbølgene! Ta bare noen få sekunders pause etter den første orgasmen, plasser We-Vibe Melt forsiktig over klitoris, og la en ny orgasmebølge skylle over deg! Juster plasseringen, så den gir deg best mulig nytelse og kos deg med de 12 ulike nivåene – fra pirrende og mykt til litt heftige pulseringer.

We-Vibe Melt er perfekt for par fordi den smale fasongen gjør at den passer mellom to kropper. Det buede designet og den slanke fasongen gjør det enkelt å smyge den ned til klitoris i nesten hvilken som helst sexstilling! Klitorisstimulatoren kan også styres for app, og er derfor også perfekt for lekne par og for par i avstandsforhold. Klitorisstimulatoren kan fjernstyres, enten man er i samme rom eller på andre siden av jorda. We-Connect appen har også tale-, chat- og videofunksjoner. De pulserende trykkbølgene kan enkelt finjusteres med et sveip via appen. We-Vibe Melt er oppladbar og 100 % vanntett, så den kan med fordel nytes i badekaret. Det varme vannet vil faktisk kunne forsterke de deilige trykkbølgene og gjør nerveendene i klitoris enda mer følsomme…

Med følger et pleiende glidemiddel for kvinner

Sammen med klitorisstimulatoren får du dette fantastiske glidemiddelet fra Pjur. Glidemiddelet er spesielt beregnet til bruk på kvinners sensitive slimhinner. Du vil oppleve et deilig og glatt vannbasert glidemiddel, som verken svir eller klisser. Det lette, vannbaserte glidemiddelet egner seg perfekt til Melt. Glidemiddelet passer også perfekt sammen med kondomer! Det vannbaserte glidemiddelet setter ikke flekker, og skylles lett bort med lunkent vann. Flasken har skrukork, er laget i plast og rommer 100 milliliter. 

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Hvor mange stjerner vil du gi?