Svakom Sam Neo digg sugepakke

Artikkelnr. 121674
2 omtaler
999,- før 1288,00

DIGG

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Nyt en fantastisk sugeopplevelse med den populære Sam Neo, som kombinerer vibrasjoner og suging på en unik måte. Som en ekstra bonus inkluderer pakken det herlige glidemiddel med på kjøpet!

Guttas favoritt + digg glidemiddel!

Har du planer om å sikre deg bestselgeren Sam Neo? Da må du sjekke ut denne digge sugepakken. Her får du den berømte sugemaskinen fra Svakom  og EasyGlide sitt glidemiddel til en knallgod pris! 

Masturbatoren Sam Neo fra Svakom har vært på alles lepper den siste tiden, og det forstår vi godt. Dette er sugemaskinen som kommer til å overgå alle dine forventinger! Sam Neo er en lekker og elegant masturbator med et diskré design og helt utrolige funksjoner. Dette er faktisk en av de få masturbatorene der ute som kombinerer både suging + vibrasjon samtidig! Dette gir en spennende blanding av en vakuumlignende effekt og heftige vibrasjoner. Vi kan nesten love deg at dette blir en opplevelse du sent vil glemme... Tre inn i den trange kanalen og kjenn hvordan penis blir sugd og stimulert med vibrasjoner samtidig! Masturbatoren kommer med en delikat hvit sleeve som er enkel å fjerne fra beholderen og vaske etter bruk. Sleeven har et helt utsøkt design med stimulerende tekstur på innsiden. Masturbatoren har langvarig batteri og rask lading, så denne er alltid klar for en runde eller to! Leketøyet er lett å holde i hånden og kontrolleres med en enkelt knapp på undersiden. Om du ønsker å spice det litt opp med partneren din, kan du koble den opp mot app på telefonen og la hen styre den. 

Tips! For å få en enda bedre opplevelse og maksimal effekt av den deilige vakuumfunksjonen; Hold Sam Neo helt inntil huden, slik at vakuumet får skikkelig tak. 

Du får ikke den beste opplevelsen med Sam Neo, uten litt glidemiddel! I denne pakken får du et glidemidel perfekt for Sam Neo: Glidemiddel EasyGlide 150 ml er vannbasert, uten smak eller lukt. Den har en konsistens som føles behagelig mot hele kjønnsområdet. Det oppleves ikke som klissete, men opprettholder derimot en naturlig friksjon. Den fettfrie sammensetningen fjernes lett med vann og etterlater ingen merker – uansett hvor heftig det måtte gå for seg... 

Ingredienser: vann, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?