Gavesett Naughty Je Joue

Artikkelnr. 120324
1049,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Silikon
  • Merke: Je Joue

Skjem bort en partner med dette lekre gavesettet fra Je Joue! Fint for par, og perfekt dersom din kjære har vært litt ekstra naughty i år...

Gavesett for par

Dette elegante gavesettet fra Je Joue er den perfekte gaven å gi til en du er glad i. Ikke bare gir du bort fantastiske sexleketøy og tilbehør, men du gir også av tiden din. Gavesettet inneholder produkter som lar dere eksperimentere og utforske soft bondage, sanselek og dele nye og pirrende opplevelser sammen. Har du lett etter den perfekte julegaven til din kjære, kan du nå sannsynligvis avslutte søket.  

Gavesettet inneholder:

  • 1 stk Mimi hard tip vibrerende egg i Limited edition, i sort og gull.
  • 1 stk Soyamassasjelys med duft av ylang-ylang og mandarin. 
  • 1 stk silkebånd som kan brukes enten som et blindfold eller til å binde fast hender eller føtter...
  • 1 stk kortspill med "nødt eller sannhet" (teksten står på engelsk)

Sett stemningen med massasjelys

Massasjelyset fra Je Joue får dere i stemning. Tenn lyset og la det brenne i 15 minutter. Du kan deretter velge å la voksen avkjøles i noen minutter etter at du har blåst ut flammen, eller helle direkte på huden for en mer intens følelse. Voksen vil være varm, men ikke varm nok til å brenne huden. Masser den smeltede voksen inn over partnerens glatte hud til den danner en velduftende olje... Massasjelyset er laget av 100 % soyabønnevoks, rik på vitamin E og naturlige essensielle oljer.

Bondage eller sanselek? Ja takk, begge deler!

Gavesettet inneholder et sort silkebånd som føles luksuriøst og sensuelt. Det kan enten brukes som et blindfold, for å fjerne partnerens synssans og dermed forsterke de andre sanene, eller til soft bondage! Det kan bindes rundt hender eller føtter, slik at dere kan leke dere med hvem som er sjefen på soverommet...

Bestselgende sexleketøy

Gavesettets største gave er det prisvinnende og bestselgende sexleketøyet Mimi hard tip. Mimi er et vibrerende egg som er ergonomisk designet for å ligge godt i hånden, og mellom to kropper... Vibratoren har kraftige og rumlende vibrasjoner og hele 7 vibrasjonsmønstre og 5 hastigheter å velge mellom. Egget er dekket av silkemykt og glatt silikon, som glir over huden. Perfekt å bruke sammen med massasjeoljen... og blindfoldet! Det vibrerende egget er stillegånde, vanntett og oppladbart via magnetiske ladepunkter! Klikk laderen på plass over knappene. 2 timers lading gir 2 timers nytelse... Denne vil passe perfekt under forspillet og under samleiet!

Ha en erotisk spillkveld

I gavesettet finner dere også et kortspill med "Truth or Dare", nødt eller sannhet på norsk. Nødt-kortene vil få dere til å utforske hverandres kropper på nye måter, oppdage nye sensasjoner og nytelsespunkter på hverandres kropper. Sannhetskortene vil få dere til å dele minner, drømmer, ideer og meninger. Vi garanterer at du vil lære noe nytt om din kjære, og at dere vil komme... enda tettere på hverandre! Her er noen eksempler på kort dere vil finne: «Plasser noe spiselig et valgfritt sted på din partners kropp og slikk det av...» og «Ville du ha vært interessert i å lære om og prøve Kama Sutra med meg?»

Hvor mange stjerner vil du gi?