PH Dirty Weekend Kit

Artikkelnr. 117563
3 vurderinger Bli den første til å skrive en omtale
279,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Sort
  • Merke: PH

Et frekt reise-kit for deg og din partner som involverer klitorisvibrator, penisring, analplugg og fingervibrator. Alt i en reisevennlig størrelse!

Play, cum, sleep, repeat

Dirty Weenend-kit består av en bullet-vibrator som kan brukes i kombinasjon med penisringen eller fingervibrator-hylsen som også følger med. En liten analplugg til å feste på fingeren er også en del av kittet. Alt er i en reisevennlig-størrelse for å få variasjon på tur sammen med partneren din. Dirty Weekend-kit er jo også en fin gavepakke til noen du er glad i og som fortjener mer spenning i sexlivet sitt. Husk å pakk med glidemiddel og vibratorrens i reisestørrelse også!

"Get down and dirty all weekend."

Verdensnyhet!

Verdens største nettside for erotikk, der videosnutter, profiler og live-stream står i fokus har i samarbeid med Ann Summers, som igjen er en av Englands største selgere av sexleketøy, laget en herlig serie av egne sexleketøy. Disse blir å finne i filmer på nettsiden for inspirasjon og kan kjøpes her hos oss. Produktene vil være av alle mulige typer og bestselgere, slik at de fleste vil kunne finne noe som faller i smak.

Inneholder:

  • Klitorisvibrator (bullet)
  • Fingervibrator
  • Anal fingerplugg
  • Vibrerende penisring

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: