Sexy tegn i sengen

Her er tegnene på at hun koser seg i sengen.

Er du usikker på om hun virkelig trives med sexen deres, er selvsagt det sikreste kortet å spørre henne. Men om du ikke har lyst til å spørre rett ut, kan hennes seksuelle kroppsspråk avsløre hvordan hun har det.

Hennes seksuelle kroppsspråk avslører!

Rask pust

En kvinne som er opphisset, puster raskt, og kan også få ufrivillige stønn når hun puster fort ut. Økt hjertefrekvens fordi kroppen forbereder seg på orgasme, gjør at organene og musklene trenger mer oksygen. Hører du at hun endrer pustefrekvens, kan det være et tegn på at det du gjør hisser henne opp.

Hun vrir seg og beveger seg mot deg

Presser hun seg mot deg, vrir seg og krøller tærne er hun mest sannsynlig opphisset. Skjer ikke dette, kan dere prøve mer forspill og en annen stilling.

Hun møter bevegelsene dine

Møter hun støtene dine og bevegelsene deres harmonerer, har hun mest sannsynlig glede av det dere gjør. Skjer ikke dette, ønsker hun kanskje at dere skal endre stilling, så  prøv det.

Armene til alle kanter

Ligger hun med armene ut til siden og klorer i lakenet, kan du regne med at det dere gjør er godt for henne, for hun har glemt å dekke seg til og hvordan hun ser ut.

Vaginale muskelsammentrekninger

Når du er inne i henne, kjenner du veggene i vaginaen. Under sex er det mange kvinner som strammer muskulaturen for sin egen nytelse. Får hun orgasme vil du også kanskje kjenne sammentrekningene, og det er jo et ganske tydelig tegn på at hun har det bra.

Kilde: askmen.com, alovelinksplus.com.