Prøv en liten frekkis

Hva med å utforske noen nye seksuelle områder? Mange får et ekstra kick av litt frekke sengeleker.

Spanking

Fordi man kan risikere en klaps etter å ha vært slem, forbinder vi lett smerte med nytelse. Vi har jo også lært at vi ikke skal slå, så vi pirres av å gjøre noe galt. I tillegg blir huden på den kjøttfulle baken superfølsom. Dere må finne den rette balansen, ikke klaske for hardt og ikke før dere er skikkelig opphisset. Da er vi nemlig litt mer numne og tåler mer. Bruk hånden, baksiden av en hårbørste eller ta turen innom en sexbutikk eller nettsted og kjøp en myk pisk eller såkalt paddle.

Se vårt utvalg av frekke pisker og utstyr for spanking her. 

Bindeleker

Bondage er et erotisk maktspill. Du er enten underkastende eller dominant. De fleste liker å være underkastende fordi en da kan slippe all skyldfølelse og blir ”tvunget” til å gjøre ting vi ellers ikke ville gjort. Makt derimot, gir en sexy følelse når du kan gi partneren ordre. Bruk myke tau, tape av vinyl, håndjern eller strømper. Sengestolper, stoler og trappegelendre egner seg fint til formålet.

Her finner dere lekne rekvisitter for pirrende bindelek. 

Rollespill og utkledning

Når det gjelder utkledning og rollespill er det bare fantasien som setter grenser. Eller dere selv, som er redde for å dumme dere ut. Prøv dere ut med moderate antrekk i begynnelsen, så kan dere eksperimentere med mer dristige antrekk etter hvert. Utkledning får oss til å se partneren i et annet lys, forhåpentligvis noe som tiltrekker dere.

Vi har flere frekke kostymer som passer til pirrende rollespill og utkledning. 

Filminnspilling

De fleste har sett porno. Mange par nyter i tillegg å se seg selv på film, og ikke minst lage filmen. Her er noen tips til hvordan dere kan komme best mulig ut: Bruk selvbruningskrem, sminke, pudder i ansiktet og olje på kroppen begge to. Film ovenfra for å få en bra vinkel. Belysningen bør være varm og komme nedenfra. Overdriv alt. Glidemiddelet helles i store mengder fra litt høyde, varm det i håndflatene, se på penisen hans og så på kameraet, slik at det som skal skje er åpenbart. Griseprat er også obligatorisk. Action!

Trenger dere inspirasjon til filmen? Se vårt utvalg av erotiske filmer og bøker. 

 

Kilde: Tracey Cox