På sjekkern?

Hvis du er på jakt etter drømmemannen eller drømmekvinnen, kan du få et par smarte tips her.

Det er ingen grunn til å sitte hjemme i sofaen og sture om du er på utkikk etter en partner. Det er ikke alltid byen eller datingapper som Tinder er stedet for å finne et seriøst forhold.

Her er noen tips til hva du kan foreta deg

- Dra på en reise. Når du reiser alene, blir du mer åpen for å ta kontakt med andre mennesker. Hvis du løfter blikket og smiler, tør kanskje andre også ta kontakt. Kanskje møter du en sjelevenn som er ute i samme ærend?

- Meld deg på et kveldskurs. Velg noe du liker, men som samtidig også tiltaler det motsatte kjønn. Enten det er skikurs, klatring, språk, maling eller annet som tiltaler deg. Og møter du ikke personen på selve kurset, får du nye bekjentskaper som kan vise seg å ha en ledig kamerat eller venninne.

- Bytt jobb. Mange treffer sin kjære på jobben, så hvis du ikke er hundre prosent fornøyd med den jobben du har, skader det ikke med litt forandring.

- Delta i frivillig arbeid. Mange organisasjoner trenger hjelp fra frivillige. Her har du sjansen til å gjøre en god gjerning, samtidig som det åpnes en mulighet til å møte nye mennesker.

- Start på et treningssenter. Dette tipset har mange plukket opp før deg, noe du finner ut når du kommer inn døren. Ingen slitte t-skjorter og slappe shortser i sikte, bare pene mennesker, som også er ute på sjekker’n.

- Start et nytt studium. Enten det er på deltid eller heltid, en bachelor eller et årsstudium. På universiteter og høyskoler er det alle slags mennesker i forskjellige aldre. Her er det muligheter til å bli kjent gjennom fadderuker og andre festligheter.

Kilde: buzzle.com