Orgasmisk helseeffekt

Glem alle slankekurer, avspenningsteknikker og dyr hudpleie, og ha deg en hyrdestund i stedet. Orgasme er ikke bare deilig, det er sunt også.

Orgasme er mye mer enn en serie muskelsammentrekninger som gir en følelse av nytelse. Det er virkelig bra for kroppen din også. 

Stress ned

Orgasme er en naturlig stressdemper. Når du er i seksuell aktivitet, utløser hjernen hormonet endorfin. Endorfiner blir kalt kroppens eget rusmiddel, og virkningen av endorfiner ligner det smertestillende middelet morfin. I store doser kan endorfiner gi en følelse av ekstase eller eufori. 

Orgasmisk slankekur

En orgasme eller to gjør det lettere å følge slankekuren. Når du blir seksuelt stimulert, øker produksjonen av phenethylamin – et kjemikalie som hemmer appetitten. Sex øker også mengden seratonin i hjernen. Seratonin gir en følelse av velvære og kan minske suget etter mat. I tillegg er sex bra trim.  En times forspill og samleie forbrenner 140 kalorier, og er mye morsommere enn en time på tredemølle.

Den ultimate utløsning

Det foregår en rekke kjemiske reaksjoner i kroppen, og mange av dem skjer når du får orgasme. For eksempel er nivået av DHEA i kroppen mye høyere enn vanlig rett før orgasme. DHEA er et hormon som bedrer hjerne-, hjerte- og karfunksjoner, høyner fettforbrenning, styrker immunforsvaret og gir bedre hud.

Konklusjonen er at hvis du vil leve sunt, gå til sengs! 

Kilde: femaleorgasmsecrets.com