Orgasme - myter og sannhet

Mange av de tingene du trodde du visste om den kvinnelige orgasmen kan heldigvis være myter uten kontakt med virkeligheten...

Studier av kvinners seksualitet har gjort oss mer opplyste, men det kan også hende at enkelte par strever hardt for å nå et uoppnåelig mål. Her er noen myter som kan ødelegge et allerede bra sexliv:

Alle kvinner ønsker en G-punkt orgasme

Ikke alle ønsker det, men noen. Dessuten kan mange føle ubehag ved å få G-punktet stimulert. Noen får følelsen av at de må tisse, andre syns det rett og slett gjør vondt.

Kvinner trenger en erfaren partner for å få orgasme

Mange menn skryter av sine bragder i sengen. Det er klart at en som er god i sengen er deilig, men om hun får orgasme avhenger først og fremst av kvinnen selv. Det er vanskelig å oppnå vaginal orgasme, derfor finnes klitoris, som kan stimuleres – enten av ham eller henne selv. Imidlertid kan prestasjonsangst hemme både kvinner og menn når det gjelder å oppnå orgasmer.

Kvinner trenger orgasmer for å nyte sex

Sex er godt selv uten orgasme, og kombinert med intimitet blir det en tilfredsstillende opplevelse. Noen kvinner foretrekker faktisk forspill foran sex og orgasme. Det er fordi mange kvinner synes kyssing, kjærtegn og klemming er mer tilfredsstillende enn rå sex. Et tips er å kombinere dette med sakte penetrering.

Vaginale orgasmer er bedre enn klitoris orgasmer

Begge er deilige, og den eneste grunnen til at vaginal orgasme er ranket høyest, er fordi de er mer sjeldne. Statistikk viser nemlig at 30% av kvinner aldri vil oppleve dette, og bare 30% opplever dette jevnlig. Klitoriske orgasmer er deilige, og det er ingen grunn til bekymring om hun kun opplever dette og ikke vaginal orgasme.

Kvinner kan ikke ejakulere

Å, jo da, det kan hun. Mange med en voldsom kraft også, enda sterkere enn menn. Væsken inneholder mye av det samme som væsken menn ejakulerer, produsert i en slags kvinnelig prostatakjertel, lik mannens, bare mindre. Det ser ut til at ejakuleringen inntreffer etter stimulering av G-punktet. Ikke alle kvinner ønsker å erfare dette, og hvis det ikke skjer, ikke tro at hun ikke hadde det bra.

Er du en av dem som trodde på disse mytene, puster du sikkert lettet ut nå. Men hvis hun ikke får orgasme, og dere virkelig ønsker det, kan du be henne masturbere for deg for å vise deg hvordan hun gjør dette. Det er absolutt verdt forsøket.

Kilde: Askmen.com