Kondom - tips!

Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som også beskytter mot kjønnssykdommer. Vi vet det så godt, for fra alle kanter får vi høre hvor viktig det er å bruke kondom. Likevel får mange mennesker hvert år seksuelt overførbare sykdommer som vil følge dem resten av livet.

Kondomet skal brukes hele tiden, for sykdommer kan spres også ved munnsex og hvis dere er nær hverandres kjønnsorganer - selv uten å penetrere.

Så da gjelder det å inkludere kondomet i forspillet også, som en naturlig del av noe som er gøy!

Her er noen tips:

  • La henne være den som tar på kondomet. Gjør litt ut av det, så blir det spennende for begge. Samtidig kan hun benytte anledningen til å studere penisen hans.

  • Forsøk å ta på kondomet ved hjelp av munnen. Slik gjør hun: Ta kondomet i munnen, hold den lille tappen, eller beholderen mellom leppene og sett den på toppen av penisen hans. Deretter ruller hun kondomet ned med munnen.

  • Det siste stykket kan hun hjelpe til med hånden for å få tredd det helt ned. Så er dere klare til neste steg.

  • Det finnes kondomer som skal gi ekstra stimulering av penis mens dere holder på, og dette kan være et godt alternativ for de menn som er skeptiske til å bruke kondom.

  • Det finnes også ekstra tynne kondomer, som skal gi en god og naturlig følelse. Dette kan være et alternativ for ham som er redd for at penis skal bli mindre følsom med kondom.

Kilder: lifescript.com, Dana Demas