Kle deg for suksess

Føler du at du og din partner gjør det samme hver kveld etter jobb eller skole? Oppdag befrielsen av rollespill og kle dere ut!

Vintermørket kan få hvem som helst til å føle at de mangler overskudd til lekne aktiviter utenom det vanlige og de daglige rutinene utføres gjerne med et zombie-preg. Men har du prøvd å kle deg ut sammen med kjæresten din, og heller fylle de kalde kveldene med hete kostymer? Hva med å leke doktor og sykepleier? Eller pizzabud med ekstra service? La fantasien føre dere forbi eventyrland og videre inn i het elskov.

Menn mest ivrig

I en nylig undersøkelse fra Kondomeriet, utført av Norstat kommer det frem at 73 % av nordmenn anerkjenner kostymer som et sexleketøy. 20 % av oss svarer at de kunne tenke seg å prøve dette som en del av sexlivet. Her var det menn som var mest ivrig. Om det er fordi de drømmer om sin partner i et sexy og spennende kostyme eller om de selv har lyst å utforske er vanskelig å si. 

Kan være seksuelt eller bare for gøy

Rollespill og kostymer er noe som mange tenner på, mens andre igjen bryter ut i latter når de ser hverandre i utstyret. Begge deler kan være befriende og lekent. Det er uansett verdt et forsøk å eksperimentere litt. Dere trenger ikke å bruke masse penger i første omgang. Finn fram noe sexy undertøy, høye heler, silkehansker eller strømper, og vips har du en sexy look som dere kan leke dere med.

Finn alle Kondomeriets kostymer her!

Bytt på rollene

Et scenario fra et kontormljø, som for eksempel sjef og ansatt, er også noe dere begge kan føle dere trygge på, hvis ingen av dere er opptatt av kaninører eller pisk. Pass på å bytte roller, slik at begge får være sjef og bestemme hva den andre skal gjøre. Hovedsaken er at dere bruker fantasien til å skape en ny opplevelse.

I tillegg er det smart å starte forsiktig, så slipper dere å føle dere ubekvemme, hvis dere i utgangspunktet syns at utkledning er litt rart. Er dere imidlertid veldig trygge på hverandre, kan du for eksempel overraske ham med et søtt hushjelp-kostyme i frekk lateks.

Lag en egen stemning

Fyll stuen med stearinlys og skru opp varmen. Lag sterk og eksotisk mat sammen og sett på litt bakgrunnmusikk slik at man kan unngå en eventuell klein stemning. Er dere ekstra heldige, har dere en peis dere kan boltre dere foran, mens kulden biter mot husveggen utenfor. Kanskje har dere vært på en ekspedisjon sammen over Grønland, og den eneste mulighet for overlevelse er å varme hverandre nakne...?

Kilde: ivillage.com, Kondomeriet