Intimpynt uten hull

Har du lyst til å pynte litt på kroppen, men tør ikke å gå til det drastiske skrittet å ta en intimpiercing? Det er det heldigvis mye annet spennende du kan smykke deg med, helt uten å måtte stikke hull noe sted. 

Hvis du har lekt med tanken på å skaffe deg en intimpiercing, men vegrer deg for å gjøre det, må det være gode nyheter å høre at det finnes intimpynt som festes uten å måtte stikke ting gjennom kroppen. Det er mange måter du kan smykke og pynte deg på: falske piercingsmykker som festet i seg selv eller med tape, ringer og klyper til brystene, falske tatoveringer, selvklebende kroppspynt, nipple tassels kjent fra burlesk-dans... Du kan også dekorere både brystvorter, navle, klitoris og kjønnslepper med sølvsmykker og glassperler i forskjellige varianter. Det er med andre ord opp til deg hvor mye du vil skinne, glitre og blinke!

Det skal gi en god følelse å kjenne klemmingen fra smykket, så dette kan være et diskret sexleketøy i tillegg til å være pent. Bare følelsen av å gå med de mest intime kroppsdelelen dekket av lekre smykker kan virke pirrende. Tenk også på kjærestens hakeslipp når du kler av deg!

Overrask partneren med
sexy kroppspynt under klærne!

Ringer og klyper til brystene

Brystsmykkene er utformet enten som en spiralring, som justeres og klemmes rundt brystvorten slik at det sitter fast, eller som en vanlig piercing, bare med butte ender som klemmes til brystvorten. Det finnes både ringer og større klemmer som festes til brystvorten, som du kan feste på anheng og perler i ulike farger. I tillegg finnes det såkalte brystskjold, utformet som hjerter, soler, blomster eller stjerner, som festes ved å klemme dem rundt brystvorten.

Her kan du finne lekre klyper, nipple tassels, kjeder og ringer til brystene! 

Sexy kroppspynt

Selvklebende kroppssmykker kommer i flere varianter, og kan festes overalt på kroppen. De er gjerne formet som må ornamenter med små diamanter i ulike farger. Perfekt på sommerbrun hud, og like fint på vinterkalde bryster. 

Se vårt utvalg av sexy kroppspynt her! 

Pynt til klitoris

Til underlivet finnes klitorisklemmer med anheng og piercing-lignende ringer som man kan feste til kjønnsleppene, både med og uten anheng. Er du imidlertid litt sjenert, kan du jo starte med en pynt i navlen og se om det frister til frekkere varianter. Ellers kan du jo trå til og overraske kjæresten med brystvorter, navle og klitoris pirrende pyntet til en frekk aften.

Kilde: intimateaccents.com