Gi ham en penisring

En penisring finnes både med og uten vibrasjon, og er ment å gi en ekstra fyldig og langvarig ereksjon. Prøv det sammen!

Bedre ereksjon med penisring 

Ereksjonsringer og penisringer brukes rundt basen på penis eller rundt både basen og testiklene. Meningen med en ereksjonsring er å hindre blodomløpet til penis, og gjøre at ereksjonen blir hardere og varer lengre. Både orgasme og ejakulasjon kan føles annerledes hvis han har på en ereksjonsring.

Velg riktig størrelse

Noen forholdsregler er greie å ta. Vær sikker på at du kjøper en penisring i riktig størrelse. Noen ereksjonsringer er laget slik at du selv kan justere omkretsen. Ringen skal ikke sitte verken for hardt eller løst. Det kan også være en god idé å smøre litt glidekrem inni ringen før du setter den på, slik at ikke små hår eller hud setter seg fast. La ikke penisringen være på for lenge: En halvtime er anbefalt grense. 

Prøv en penisring med vibrator

Hvis du ønsker å gå et skritt videre, kan du kjøpe en vibrerende penisring. Dette er ringer med en liten vibrator enten i selve ringen eller som en ekstra sløyfe. En penisring med vibrator vil bidra til å stimulere hennes kjønnslepper og klitoris, i tillegg til at han opplever en behagelig vibrasjon rundt penis. Penisringer er populære sexleketøy for par, både fordi det er enkelt og fordi det er noe man kan bruke samtidig under samleie. En penisring er spennende for dere begge, enten dere er i startfasen av forholdet eller har holdt sammen i en årrekke. Penisringer kommer i alle former, farger og fasonger, så dere vil garantert finne en dere begge liker. 

Se vårt utvalg av
pirrende penisringer! 

Kilde: Kondomeriet AS