Womanizer: Vanlig å bruke lang tid på å oppnå orgasme?

Noen er kjempefølsomme for trykkbølger, andre trenger mer intensitet, forklarer produkteksperten.

«Bestilte nylig womanizer starlet av dere, men opplevde da jeg prøvde den at jeg så og si ikke merket noen ting.. Kan det være at til og med den sterkeste stimuleringen ikke er sterk nok for meg? Eller er det vanlig å bruke lang tid før man merker stimuleringen og eventuelt oppnår orgasme? Sliter ikke med å oppnå klitorisorgasme ellers, men hadde hørt så mye bra om womanizer så ville prøve. Lurer nå på om jeg bør bytte den eller om det er en vanesak?» spør kvinne (21).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer. 

Hei, kvinne 21.

Womanizer Starlet har kun 4 intensiteter. Det er ikke uvanlig at disse 4 ikke er sterke nok for enkelte kvinner. Noen er kjempefølsomme for trykkbølger, andre trenger mer intensitet og må opp på Womanizer Premium eller We-Vibe Melt som begge har 12 trinn. Det er heller ikke uvanlig å måtte bruke litt tid på å bli kjent med din Womanizer, så gi den gjerne mange forsøk, flytt den rundt da det ikke er sikkert at den skal sitte rett på klitoris, men kanskje over eller ved siden av. Prøv å beveg den frem og tilbake eller rundt mens trykkbølgene pulserer. Det kan ta 3-4 ganger før man finner ut av det.

Vi anbefaler alltid å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med leketøyet slik at fukten lar produktet gli lettere over huden, og stimuleringen vil gjerne føles mer behagelig. Om du har vanskeligheter med å få orgasme, ønsker jeg å tipse om orgasmekremen vår som i små mengder vil sette i gang blodsirkulasjonen og gi en opphissende deilig følelse som kan gjøre det lettere å oppnå orgasme. 

Om det skulle vise seg at din Starlet ikke gir deg noe særlig, kan du oppgradere til Liberty med sine 6 intensiteter, Classic med sine 8 eller Premium med 12 intensiteter.

Håper dette var til hjelp.

Med vennlig hilsen produktekspert Christina.