Sexleketøy: Hvilken størrelse har silikonhetten på Womanizer?

Womanizer har produsert to ulike hetter for Starlet, Liberty, Classic og Premium. Hetten til Womanizer Duo er noe annerledes utformet og større, forteller produkteksperten.

«Jeg har anskaffet meg en womanizer liberty snakeskin hos dere. Jeg lurer på hvilke størrelse hetten som fulgte med har? Skulle kanskje hatt et hakk større hette. Og den plasseres slik at trinn-justeringer vender opp mot hånden og magen, ikke sant?» spør kvinne (45).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei,

Alle våre Womanizer Liberty modeller har to medfølgende hetter. En i small og en i medium. Enn så lenge så er det disse to størrelsene Womanizer har produsert for Starlet, Liberty, Classic og Premium. Hetten til Duo er noe annerledes utformet og er noe større. Ved større hette vil trykkbølgene få mer plass og det vil ikke føles like intenst.

Womanizer_silikonhetter_beskjært.jpg

Det er ikke noe fasit på hvilken vei din Womanizer skal sitte, du må føle deg frem til den stillingen som føles komfortabel for deg.

Vi anbefaler alltid et vannbasert glidemiddel sammen med din Womanizer da silikonhetten blir enklere å plassere over klitoris og det vil ikke oppstå friksjon mot hud og slimhinner når det er glatt og fuktig. Flere tilbakemeldinger vi får fra våre kunder er at trykkbølgene kjennes bedre når det er vått. Alle våre Womanizere kommer nå med magnetlader slik at produktene er 100% vanntette og kan fint bli med i badekaret for et ekstra deilig bad.

Håper dette var til hjelp.

Vennlig hilsen Christina, produktekspert.