Sexleketøy: Hva er forskjellen på de ulike ... | Kondomeriet

Sexleketøy: Hva er forskjellen på de ulike womanizer-modellene?

Produkteksperten forklarer forskjellen på de ulike modellene av Womanizer.

«Hva er forskjellen på de forskjellige Womanizerne?» spør kvinne (56).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei kvinne 56,

Womanizer-familien er blitt stor og det er ikke alltid like lett å vite hva man bør velge. Jeg skal forsøke å skille de fra hverandre slik at det vil bli lettere å ta et valg etter egne ønsker. 

118137_womanizer_premium_black3.jpg

Vi starter på toppen med Premium. Premium er på mange måter en gave til alle oss kvinner. Denne oser av luksus med sin anatomiske form og silikonbelagte overflate. Med LED- display for full kontroll på den 4 timer lange batteritiden. Med SmartSilence for å være ekstra stillegående, og egen autopilot knapp for deg som vil nyte trykkbølgene over lengre tid og som vil på en intens berg- og dalbane-tur av stimuli. Denne er også snillere enn sine "søsken" da den faktisk har to svakere nivåer for de som har en klitoris som trenger en svært følsom touch.

118139_Womanizer_Classic_beskjært.jpg

Lillesøster Classic er en enklere utgave av Premium. Med egen av/på knapp. Ligger godt i hånden og har like god batteritid som sin storesøster. Denne kommer med hele 8 nivåer. 

Womanizer_Liberty_Snakeskin_beskjært.jpg

Vår bestselger Liberty er Womanizers svar på et reisevennlig leketøy du fint kan legge i veska. Denne kommer nemlig med mangetdeksel for sikker oppbevaring. Liten og hendig i bruk og kan velges i hele 6 ulike farger. Liberty har 6 ulike nivåer og er en fin start om man er nybegynner innen sexleketøy. Denne må lades litt oftere en sine storesøstre da den har en maksimal brukstid på 2 timer. 

118664_Starlet_coral_beskjært1.jpg

Vårt rimeligste alternativ er Starlet 2. En nett og hendig størrelse med 4 nivåer som styres med 2 knapper som er utformet med ulik størrelse slik at dette enkelt kan gjøres i blinde. Denne har en halvtimes batterikapasitet og en halvtimes ladetid.

Womanizer_Duo_burgunder.jpg

Siste i familien er Duo som er Womanizers hybrid med trykkbølger og vibrasjon i et og samme produkt. Denne har på lik linje med Premium en silikonbelagt overflate, SmartSilence og hele 12 trinn med herlige trykkbølger, i tillegg har den en g-punktsvibrator for behagelig vibrasjoner vaginalt. Velg mellom 10 intensiteter og 12 ulike mønstre av pirrende vibrasjoner. Duo har i tillegg en ekstra medfølgende hette i XL. Denne er mange damers våte drøm! 

Vi anbefaler alltid et vannbasert glidemiddel sammen med din Womanizer da silikonhetten plasseres lettere over klitoris og det vil ikke oppstå friksjon mot hud og slimhinner når det er glatt og fuktig. Flere tilbakemeldinger vi får fra våre kunder er at trykkbølgene kjennes bedre når det er vått. Alle våre Womanizere kommer nå med magnetlader slik at produktene er 100% vanntette og kan fint bli med i badekaret for et ekstra deilig bad.

Håper valget nå er enklere.

Vennlig hilsen Christina.