Analsex: Hva slags sexleketøy bør man begynne med?

Produkteksperten trekker fram noen aktuelle analplugger som er egnet for bruk til oppvarming.

«Jeg har funnet 2 Fleshlights, men jeg ønsker også noe til anal nytelse. Har dere noe det er greit å starte med? Som jeg kan bruke som en slags oppvarming til større analt leketøy», skriver mann (27).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei mann 27,

Vi har mange fine plugger i vårt sortiment som vil fungere godt for oppvarming til større leketøy. Her har jeg trukket fram noen aktuelle analplugger som er egnet for bruk til oppvarming.   

Snerten analplugg er en god start da den er passe stiv, og kulene gjør det enkelt å føre den inn litt etter litt. Denne har også en god sugekopp om man ønsker å feste den på en glatt flate.

117424_MerLyst_Snerten_Analplug.jpg

Vi kan også anbefale et sett med ulike størrelser slik at man kan gradvis øke størrelsen på pluggene, disse fra Nexus har i tillegg en spennende form som vil være ekstra stimulerende mot prostata.

118853_analpluggsett.jpg

Om man ønsker en mindre plugg med vibrasjon kan vi anbefale Sir Richards prostatavibrator som også vil stimulere mot perineum samtidig. Denne er oppladbar og har gode vibrasjoner med flere ulike mønstre.

118491_control_p_spot_massager1.jpg

Vi har et stort sortiment slik at det er mulig å finne en som kan passe enda bedre om man har spesifikke ønsker i forhold til størrelse, materiale og form.

Med all form for anallek er det utrolig viktig med analt glidemiddel da det ikke produseres naturlig fuktighet analt. Vi har mange gode alternativer som er laget bestemt for analsex, disse er tykkere i konsistensen slik at de holder lengre. Med alle leketøy er det anbefalt å bruke et vannbasert glid og en vibratorrens for å bevare leketøyet best mulig.

Vennlig hilsen Christina.