SFO-assistenten

"Jeg dyttet han ned i sengen og bare satte meg på ansiktet hans og beordret han til å slikke fitta mi. Han var lydig."

Datteren min skulle begynne på skolen og SFO, det var en spennende ny tid for oss alle. Det jobbet en ung mann der som var helt fantastisk med barna. Alle barna forgudet han og det var lett å forstå. Med humor, varme og en masse omsorg. En dag var det enorme forsinkelser i trafikken, så jeg ringte å forklarte at jeg ikke nådde frem i tide. Stian sa at han skulle på trening rett etter jobb. Så han lurte på om han fikk tillatelse å ta datteren vår med på trening. Det var selvfølgelig greit.

Jeg fikk hentet henne å fikk ikke takket han ordentlig. Så dagen etter kjøpte jeg en flaske rødvin og dro innom han etter treningen. Han hadde akkurat kommet ut av dusjen når jeg ringte på så han åpnet i pysjbukse å bar overkropp. Jeg forklarte at jeg ville takke for at han hadde løst det så smertefritt dagen før. Han smilte og takket. Jeg ga han vinflasken og fikk en klem. Han luktet så godt. Jeg kysset han på halsen, samtidig som jeg strøk han over rompa. Jeg tok to skritt bakover og beklaget oppførselen min. Men han dro meg inntil seg. Kysset meg og strøk meg over rompa. Så sa han «jeg kommer ikke til å ta noe mer initiativ. Ønsker du å fortsette er dette helt opp til deg.» Jeg kjente det gikk en liten jævel i meg.

Jeg tok tak i pysjbuksen og dro han etter meg inn på badet hans. Ettersom jeg kom rett fra trening. Jeg ba han om å såpe inn hele meg, og det gjorde han. Det var ikke en flekk som ikke var innsåpet. En finger masserte sprekken min. Så forsvant en finger inn i meg. Dette var deilig. Han skrudde på vannet og det deilige vannet skyldte vekk såpen. Jeg leide han og spurte retningen til soverommet. Han pekte. Jeg dyttet han ned i sengen og bare satte meg på ansiktet hans og beordret han til å slikke fitta mi. Han var lydig.

Jeg ba han snu seg så jeg kunne få pikken hans i munnen. Den snille mammaen hadde nå blitt en kåt couger, som ville bli pult. Jeg sugde og slikket den deilige pikken hans. Nå sa jeg, «ta meg hardt og knull fitta mi». Det var ikke den lengste jeg hadde sett med den var tykk. Han tok meg bakfra og grep tak i hoftene mine. Fy fader hvor han hadde energi og kondisjon. Jeg kjente det bruste i hele kroppen. Jeg skrek i nytelse og kåtskap. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde opplevd en slik energi i senga. Jeg kom så voldsomt at jeg skalv i hele kroppen. Jeg kysset han på munnen og sa, «hvis du ønsker en reprise har du nummeret mitt.» Jeg har blitt ringt etter i ettertid. :)