My very own Mr. Big

Vi har alle den fyren vi ikke kommer over. Vår egen "Mr. Big". Jeg møtte min da jeg var 15 år. Og han knuste meg. Når man er 15 knuser det oss at Brad Pitt har giftet seg. Men jeg kom aldri over Big. Og selv om vi aldri hadde sex kunne jeg ta meg selv i å fantasere om hva som var under de akkurat passe buksene hans. Og det faktum at han kunne kline gjorde ikke saken spesielt mye bedre. Så ble jeg 20. Han ble 25. Og en vellykket up and coming firmafyr. Vi hadde ikke snakket mye sammen siden den sommeren da jeg var 15.

Noen ganger her og der på facebook og noen gratulasjoner. Men ikke noe mer. Før denne sommeren. Jeg var på byen i Oslo med jentene og der stod han. Flottere enn noensinne. Solbrun etter ferien. Høy og mørk. Veltrent som aldri før. Og når han snudde seg og smilte var det så vidt jeg klarte å holde meg på stilettene. Da han så meg hadde jeg mest lyst til å rømme. Men når man er omringet av flotte høye venninner er det ikke mange steder å gå. Så der stod jeg, som frosset fast i gulvet mens han kom bort med det vinnende smilet sitt.

"Halla. Lenge siden sist!" Allerede da kjente jeg kile i musa. "Ja, en stund nå. Hvordan går det?" Var det eneste jeg fikk stotret frem. "Vi skal ikke stikke et sted.. Med litt mindre folk?" Det var forslaget jeg hadde ventet på. Ettersom det begynte å bli farlig lenge siden sist, var jeg ikke vond å be. Etter å ha tømt resten av drinken satt vi i en taxi på vei til leiligheten hans, mens vi råklina. Han er flink til å kline. Det skal han ha. Men jeg ville vite hva mer han kunne med både tunga og hendene som hadde vandret heftig over den utringede kjolen min.

Leiligheten var fin den, men det var ikke derfor jeg var der. Men et glass vann måtte jeg ha før kvelden utviklet seg. Jeg har alltid hatt en greie for kjøkkenbenker og satt meg der mens jeg tømte vannglasset. "Jøss, sitter du der du da?" Sa han mens han kledde av meg med øynene. "Ja, syns kjøkkenbenken var så fin så jeg måtte jo prøvekjøre" parerte jeg tilbake med glimt i øyet. Han kom bort og stilte seg med bena mine rundt hoftene hans. Og hendene godt plantet på rumpa mi. Han kysset meg på halsen. Bet meg i øreflippen og lurte en hånd under kjolen min. Det var sommer og varmt så strømpebukse hadde jeg ikke på. I taxien hadde jeg sneket av med undertøyet også for å gi han en positiv overraskelse. Jeg hadde vært kåt på Big de siste 5 årene.

Jeg klarte nesten ikke å holde meg i tøylene. Og tok av han skjorten som gjemte på en meget veltrent og solbrun kropp. Hendene mine ga seg ut på en oppdagelsesferd uten like. Mens han masserte meg først forsiktig men så mer intenst på klitten. Jeg stønnet og ville ha han i meg. Men han ertet meg og skled en finger inn. Jeg holdt på å renne over. Men nå var det min tur. Jeg dyttet han inn i stua og ned på sofaen. Satte meg overskrevs og kjente det vokse under meg. Kåtheten min stod i været og nå var det på tide og se om hans gjorde det.

Jeg dro av han buksa og bokseren i en og samme bevegelse. Og da skjønte jeg plutselig hvorfor jeg kalte han min Mr. Big. Pikken stod som en påle og jeg hadde ikke noe problemn med å gi han en blowjob. Jeg gikk ned på kne og sugde som jeg aldri hadde gjort før. Med en hånd der munnen ikke rakk og den andre på meg selv. Jeg kjente han spente seg i munnen min. Men jeg ville ikke at han skulle få all moroa og kikket opp og skjønte fort at han ville ha meg oppå. Så fort som overhodet mulig. Jeg satte meg opp på Big og kjente det ile gjennom meg av kåthet. Jeg red han rolig til å begynne med mens han masserte puppene mine med den ene hånden og klitten min med den andre. Jeg nærmet meg klimaks og vi byttet stilling.

Han bak på kne og meg på kne foran. Igjen masserte han puppene og klitten min. Det gikk fortere og fortere og jeg var sikker på at jeg kom til å svime av før det gikk for meg. Jeg stønnet og hylte og var sikker på at vi kom til å vekke alle naboene. Han stønnet og spente seg og jeg kjente jeg var nærme. Vi nærmest hoppet i sengen så hardt gikk det for seg og jeg kjente jeg kom. Han kom. Jeg kom. Vi kom i en ekstrem orgasme sammen og falt om på sofaen i utmattelse.

Det var da jeg kikket på klokka. Vi hadde kommet hjem rundt 2. Og klokken var plutselig halv 5. Alle busser og tog hadde gått og venninnene mine hadde for lengst dratt hjem. Og siden alternativet mitt var å bli. Kunne vi like gjerne gjøre det morsomt. Natta endte ikke der og vi holdt på langt ut på ettermiddagen.