Mr.Mystisk sin metode

«Jeg kjenner blodet pumpe i kroppen. Den varme pirrende følelsen i underlivet. Hjertet dunker bare hardere og hardere. Plutselig skrur han opp intensiviteten på vibreringen, og jeg holder på å sprenge»

18:00 

Rød neglelakk, vinrøde lepper, eyeliner, maskara og litt mørkebrun øyeskygge. Da tror jeg alt er klart for kveldens date. En siste kikk i speilet. De lange blonde krøllene mine ligger og hviler oppå puppene mine. Den røde "pencil"-kjolen har innlegg så den former puppene.

Kjolen er elastisk som gjør at den fremhever formene, hoftene og rumpen min. Det er utrolig hvor mye en kjole kan gjøre. De svarte høyhælte stiletthælene passer supert til den svarte langen kåpen jeg har på meg.

18:30

Restauranten er elegant. Vi blir ført bort til bordet av servitrisen som kikker litt for lenge på Mr. mystisk. Jeg kan ikke klandre henne, han har den type blikk som gjør at du får lyst til å rive av deg klærne og hoppe på han, samtidig som du ser for deg lange netter med dype meningsfulle samtaler.

Bordet er som en liten bås. Sofaen er rund, og sofaryggen er høy sånn vi ikke ser de andre rundt oss. Bordet er i midten og det står tre stearinlys i noen vakre diamantstaker midt på bordet i tre forskjellige høyder. Lyset i rommet er dimmet, og jeg har lyst å legge han ned på sofaen og hoppe på han, men jeg må kontrollere meg selv. Jeg kjenner at blodet pumper raskere og raskere.

Menyen er detaljert, og har mange forskjellige retter jeg aldri har hørt om før. Jeg får en eksepsjonell følelse i musen min plutselig. Puppene min skriker etter å bli klemt på og hele meg er på punktet av å begynne å riste.

Jeg kjenner hånden han legger på låret mitt og sakte stryker seg oppover nærmere og nærmere den gode følelsen. Jeg kjenner leppene hans ømt på halsen min og forsiktig tennene hans som biter. Jeg ser på øynene hans, og de har blitt litt rødlig, jeg kan se adrenalinet hans stråle!

21:00

Jeg lukker opp døren fra badet hans til soverommet, og der står han. Det er ikke før nå jeg faktisk får med meg hvilke klær han har på seg. Han går med svarte sokker, og har en mørkeblå dongeribukse som passer han perfekt med det svarte lærbeltet han har på seg. Buksen virker ikke for stor, eller for liten, men akkurat passe. Den svarte skjorten han har på seg, er så sexy at jeg holder på å sprenge.

Han har skjorten nedi buksen og tre knapper som ikke er kneppet igjen med brystet. Han har brettet armen opp til rett nedenfor albuene. Jeg ser opp over armene hans og skjorten klemmer rundt musklene hans akkurat passe. Strukturen viser, men skjorten ser ikke for liten ut. Jeg er så lei av å se mannfolk med klær som er en og to størrelser for små, bare for å vise seg fram. Det gjelder definitivt ikke for Mr. Mystisk.

Ansiktet hans har en klar kjevelinje, og vakre blå øynene som jeg bare kunne druknet i. De er omringet av lange mørke øyenvipper. Jeg har så lyst å dra hånden min gjennom det mørke, halvlange tykke håret hans.

Han trekker meg inntil ham og kysser meg ømt. Leppene hans er myke, og han vet akkurat hva han holder på med. Jeg kjenner hendene hans stryker nedover ryggen min og stopper på rumpen. Han klemmer hardt! Han bøyer seg litt ned, tar tak og hiver meg opp på han sånn at beina mine klenger seg rundt midjen hans. Jeg tar tak i håret hans og drar det en smule bakover. Han trekker på smilebåndet på den venstre siden.

Han bærer meg bort til sengen og hiver meg ned. Han knepper opp skjorten og drar den av seg. Jepp, selvfølgelig har han et fantastisk sett av magemuskler også. Han åpner beltet og knepper opp buksen, drar ned glidelåsen, og pikken hans buler utover.

Jeg bare venter på at han skal hive seg over meg, men til min overraskelse går han ut av rommet.
Hvorfor? Skal jeg følge etter han? Skal jeg ligge her? Hva skjer?

Det lukter friskt og godt. Jeg kjenner igjen lukten, men klarer ikke helt å sette fingeren på hvor jeg har luktet den før. Det eneste jeg tenker på er den myke sengen hans. Den sexy, maskuline parfymen, og den harde penisen jeg kjente igjennom dongeribuksen hans på restauranten. Flirtatious Bodymist med granateple! Det er lukten. Jeg husker det nå. Det er den samme som den gode sensuelle bodymisten jeg har hjemme. Mr. Mystisk overrasker stadig.

Jeg hører han nærme seg rommet igjen, og han har med seg to svarte brede silkebånd. Jeg kjenner den pirrende følelsen fra musen min spre seg opp i puppene mine og videre opp til halsen. Han knytter det ene silkebåndet rundt øynene mine så jeg ikke ser noe og det andre rundt håndleddene mine.

Han binder meg fast til sengegavlen.
Jeg føler meg spredt,
og klar for å motta hva enn han skal gjøre med meg.

Han løsner kjolen min og drar den av meg. Han tar helt forsiktig og klemmer på niplene mine og drar hendene ned mot g-strengen. Strengen forsvinner, og jeg føler trusen bli dratt nedover beina mine. En varm olje treffer min høyre pupp, går videre til min venstre pupp og nedover magen min. Det lukter magisk. Han begynner å smøre oljen ut, han masserer oljen inn i puppene mine med et fast og hardt grep.

Jeg vil ha han inni meg nå! Hendene hans presser nedover midjen min og er farlig nærme. Jeg kjenner hendene hans gli ned hoftene mine til rumpen min og tar et hardt grep på hver sin side. Ahhhh. Jeg klarer snart ikke å holde meg lenger.

Jeg kjenner silkebåndet holder meg igjen når jeg prøver å dra hendene mot han og å ikke kunne se hva det neste han skal gjøre, er tortur.
Sexy, sexy tortur.

Han sprer beina mine og jeg kjenner fingeren hans maserer rundt rumpehullet mitt. Plutselig kjenner jeg den andre hånden hans klemmer hardt på puppen min. Jeg puster raskere og raskere. Jeg kan ikke annet enn å vri meg i nytelse.

Fingeren forsvinner, og glidemiddel blir dryppet over rumpen min. Jeg er klissvåt. Jeg har lyst på alt akkurat nå. En, to, tre, fire kuler presser seg forsiktig inn i rumpen min, den ene kulen større enn den forrige. AHHH. Jeg hadde ikke forventet dette! Så deilig. Han presser den litt og litt lenger inn, også drar han den litt og litt lenger ut igjen. Jeg har aldri opplevd denne form for nytelse før.  

Jeg kjenner hånden hans sakte gå fra rumpen min over til musen min. Der trengs det i alle fall ikke noe glidemiddel. Fingeren hans begynner å masere klitoris. Det kommer ikke til å ta lang tid før jeg kommer hvis han fortsetter som dette. Den gode varme pirrende følelsen inni meg bygger seg mer og mer opp. Den blir sterkere og sterkere. Jeg vrir meg mer og mer i nytelse. Han sklir fingen nedover, og den går bare så vidt innom hullet. Han drar fingeren videre nedover og bare så vidt innom neste hull, så stopper han.

Jeg hører at han tar av seg klær og slenger dem på gulvet. Nå skjer det! Jeg har aldri hatt mer lyst på noen før, aldri følt dette før, aldri vært mer kåt. Jeg kjenner den harde pikken hans mot musen min. Han drar den fra den ene enden til den andre, fram og tilbake, to og en halv gang og stopper ved rumpen min. Jeg kjenner tuppen er borti rumpehullet mitt. Sakte, sakte, sakte kjenner jeg pikken hans forsvinner inni meg, og hendene hans detter på puppene mine og klemmer hardt til. Jeg skriker i nytelse.

Pikken hans går ut og inn, ut og inn.
Fortere og hardere for hver gang.

Jeg kjenner følelsen igjen bygge seg opp inni meg. Det blir større og større. Jeg skriker høyere og høyere for hver gang. Jeg vil aldri at dette øyeblikket skal ta slutt! Han roer tempoet litt og litt. Trekker seg ut. Tar tak i hoftene mine. Flipper meg rundt på magen. Løfter hoftene mine så rumpen stikker oppover. WOW. Det gikk fort.  

Jeg kjenner noe ved rumpen min igjen, han sniker det forsiktig inn i meg. Det er ikke kulene denne gangen, det føles ut som en buttplug. Det er helt nydelig. Plutselig begynner den å vibrere, og jeg slipper ut et lite ukontrollert skrik.  

Han holder hoftene mine og pikken hans forsvinner inn i musen min. Nytelsen er så stor at jeg holder på å eksplodere. Han skrur opp intensiviteten på buttplugen til maks. Det sammen med han som hamrer inn i meg. Knuller meg så utrolig hardt. Er helt uimotståelig. Jeg kjenner hendene hans er oppe ved skuldrene mine og klorer meg nedover ryggen.  

Det tipper meg over ende, og jeg skriker. Mange forskjellige følelser eksploderer inni meg og jeg kjenner at han kommer simultant. Jeg kjenner sæden hans skyte seg inn i meg og pikken pumper og pumper. Han slipper ut et stort ahhhhh. Orgasmen er fenomenal. Den ene gode, varme, pirrende følelsen etter den andre. Jeg har aldri kjent noe lignende før! 

23:00

Dette var helt klart tidenes beste date!