Min første gang

Jeg var 17 år og jomfru. Jeg hadde hatt et godt øye til en gutt en stund, han var så veldig kjekk. Jeg visste hvem han var, for vi hadde mange felles venner. Det var en natt jeg og venninna mi var ute på byen, og jeg tilfeldigvis kikket ut av glassdøren at jeg fikk øye på han og to kamerater av han. De så oss og ba oss komme ut. Vi gikk ut, og begynte og prate med dem. Det ble til at vi gikk til meg alle sammen. Gikk hånd i hånd med han som skulle sørge for at dette var siste natt som jomfru.

Hjemme hos meg satt vi alle og snakket, og venninna mi begynte og kline med han ene kompisen, mens jeg og min kjekkas lå og holdt hender. Det ble sent etterhvert, så folk ville gå. Alle gikk ut i gangen og jeg ble igjen på rommet mitt, syntes det var kjipt at kjekkasen også skulle gå. Plutselig kom han inn på rommet mitt, han hadde ikke gått likevel. Jeg lå i sengen og han kom og la seg med meg. Han begynte å kysse meg, og jeg hørte på pusten at han var ivrig og skjønte han ville ha sex med meg. Jeg var faktisk ganske klar til å miste jomfrudommen med han, men dette var nytt for meg så hjertet dunket og hamret.

Han begynte å ta på meg mens han kysset meg, det føltes så godt. Han lurte forsiktig hånden sin nedover magen og nedover mot trusa mi. Han tok litt på meg før han dro av meg trusa. Etter at han hadde tatt den av, ba han meg åpne bena mine. Jeg åpnet de litt men han ba meg åpne de litt til, og skjøv de fra hverandre før han la seg oppå meg og kysset meg mer. Jeg syns han var så kjekk, og dette var så spennende! Nå skulle han snart knulle meg! Jeg kjente pikken mot fitta mi. Han måtte åpne leppene mine litt før han fikk lurt inn kukken. Der var den inne, det føltes rart men faktisk litt godt. Trodde det skulle bli vondt, men det var det ikke for meg. Nå gikk pusten hans raskere og jeg kjente kukken inn og ut av meg og han passet på å kysse meg masse. Tempoet steg, og jeg kjente varm veske komme ut av han. Vi lå der bare litt etter vi var ferdige. Så var ikke denne jenta jomfru mer!