Hotellrespesjonisten

Der var han igjen. Jeg slikket meg om munnen og fantaserte om hva som befant seg bak hans silkemyke Armani-dress. Jeg måtte nesten binde meg fast for å ikke gi han et lite klask når han gikk forbi meg i lobbyen. "Hei", sa han sjarmerende med et lite smil om munnen. Jeg klarte ikke engang å svare. Han skjønte jeg ble nervøs og lo smått. Jeg hadde studert han de siste dagene mens jeg befant meg her i London.

Venninne mine var bevist på at jeg syntes han var sexy og jeg hadde lovet dem at innen vi dro tilbake til Oslo, skulle jeg få en smakebit av han. Dagene gikk, og etter mange blikk, hilsner og hevede øyenbryn, gikk jeg bort for å snakke med han. Det gikk forbausende bra, og endte med en avtale om å møtes i lobbyen om en knapp halvtime for å ta en kaffe. Jeg så han gikk ned til personalrommet for å skifte, han snudde seg og smilte lurt idet han gikk ned trappen. Jeg fulgte etter.

Det kilte i musa, jeg visste denne dagen ville ende med en stormende orgasme! Nede på personalrommet ble jeg møtt av en bar overkropp. "Kom her", sa han mens han så intenst på meg. Vi startet å kysse, det ble mer og mer intenst. Jeg kneppet opp dressbuksen hans i en fei, men han begynte å kna brystene mine. Vi løp inn på toalettet. Han satte sin nakne kropp på doen. Jeg begynte å kneppe opp kjolen, mens han dro meg mot seg. Trusa fløy, samt gjorde bh-en. Jeg la meg ned på det kalde gulvet, han fulgte etter.

Han spredte beina mine og kysset meg ømfintlig i skrittet. Jeg rei han godt, mens han kysset brystene mine. Vi snudde om, og han tok meg bakfra. Jeg hadde aldri kjent en så god følelse før, han var flink. Jeg skjønte fort at dette hadde han gjort før, men det gjorde meg bare kåtere. Jeg kjente jeg kom, det samme gjorde han. Etter mye pusting, svetting og kyss reiste jeg meg fornøyd, tok på meg kjolen, mens jeg gikk ut av toalettet med en smil om munnen.