Et ganske offentlig privatshow

«Hendene mine griper bordduken i vill desperasjon. Ikke la de se. (...) Jeg kan ikke stoppe meg selv, jeg stønner for harde livet. Både hans og andre blikk går over meg»

Jeg blir møtt av hete blikk hver gang jeg ser bort på han. Mellom oss sitter det minst et dusin mennesker i jovial samtale, men vi to... Bare la oss si at det er litt mindre jovialt, og litt mer lystende. Ikke et ord blir ytret mellom oss, bare blikk – bare ventende, deilige blikk. Jeg vet hva han vil ha. Jeg vet det så godt. Meg.

Restauranten er en varm sfære. Myke, glødende lys kaster nydelige skygger over det brutalt kjekke ansiktet hans. Det er nesten ikke rettferdig. Men igjen så er det vel det, tenker jeg – han skal tross alt havne over meg ved enden av kvelden.

Gledelig selskap bryter boblen vår, og oppmerksomheten min snus mot bursdagsbarnet. Kjent sang runger gjennom rommet. Jeg trenger ikke å se bort på han for å vite at han fremdeles vier all sin oppmerksomhet til meg. Denne lille hemmeligheten vår er pirrende. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre med meg selv. Bursdagssangen blir etter hvert rundet av, og blikket mitt dras tilbake til hans dype, brune øyne.

Under bordet føres en maskulin fot opp igjennom min egen. Jeg kan ikke se det, men jeg vet de er der. Gnistene mellom oss to. Han ser på leppene mine. Jeg kan ikke hjelpe det, jeg må bite meg i underleppen. Det viser seg å være hans undergang. Å vite at en så liten manøver fører han dit han er nå er både sexy og mektig. Men uansett hvor mektig jeg føler meg, vet jeg at han sitter på ti ganger den makten. En makt han kan bestemme å ta nytte av når som helst.

Han holder meg ventende så altfor lenge. Jeg bare lengter etter den kriblende følelsen. Jeg burde ikke, det er så mange mennesker her. De fleste kjente, men et par som jeg først møtte i dag. Men her sitter jeg og praktisk talt trygler han med blikket mitt om å sende meg over kanten. Ammunisjonen ligger i den røde blondetrusa mi. Opp mot en sensitiv, lystende klitt. Pistolen sitter han med. Vel, begge pistolene, om vi skal være helt korrekte her.

Han sitter og fikler med den grå boksen under bordet. «Nå trykker han. Nå sender han meg over stupet. Gi meg det,» tenker jeg. Jeg begynner å bli mer og mer desperat. Jeg trenger dette. Jeg trenger ham. Hvis jeg skal få dette, må jeg selv ta styringen, så derfor begynner jeg å føre foten min opp etter hans. Den hånden som ikke holder fjernkontrollen tar meg etter ankelen og stopper dens vei opp til målet sitt. Han lener seg noe fram over bordet, fremdeles med den ene hånden rundt ankelen min og den andre rundt fjernkontrollen.

Skyggede øyne søker over ansiktet mitt, ser det begjæret som har kastet seg over alle trekk der, og han slikker seg bare så smått over de fulle leppene. Jeg kjenner at pusten henger seg noe mer opp. Han merker det også. Et grufullt, nydelig smil dukker opp rundt den munnen.

«Du trengte bare å spørre,» hvisker han lovende over bordet mens han slipper ankelen min. Han lener seg tilbake i stolen sin med senkende øyne mot meg, med en hånd over bordet nå. Den andre rykker noe under bordet, og jeg blir sendt over stupet. Vibrasjonene rister igjennom meg. Den rykker i alle tråder, alle sanser som finnes i kroppen min.

Hendene mine griper bordduken i vill desperasjon. Ikke la de se. Ikke la de se. Ingen ser hva som foregår bare et lite stykke ovenfor dem. Han, derimot, vet nøyaktig hva som skjer. Helvete, han bestemmer hva som skjer. Hånden under bordet navigerer hvilke vibrasjoner det er som skal dukke opp i trusen min – hvilke mønster de skal være og hvilken intensivitet de skal ha.

Han starter meg ikke lett, jeg skal innrømme så. Jeg er så sensitiv fra før av, og dette vet han, men fremdeles startet han på det tredje nivået. Han leker med meg der han sitter så høy i stolen sin. Jeg er nesten der. Jeg er så der, men dette er min lek også – og han har ikke fått kjørt seg. Enda hvert fall.

Foten min er tilbake der igjen. Opp imellom de sterke lårene jeg så mange ganger har satt ovenfor. Han er for opptatt i min glede til å merke hva som foregår under bordet. Ansiktet hans er så intens når foten min så forsiktig treffer den nydelige kuken jeg vet han gjemmer under klærne. Den er så hard under min berøring. Øyne forsvinner bak i hodet hans mens jeg fortsetter å gni foten min opp mot han. Det er for mye for han. Det er for mye for meg.

Han ser kanskje ikke på meg nå lengre, men han er fremdeles helt med – for han bytter igjennom programmene for å finne det programmet han vet jeg liker mest.

Og der er det. Stupet. Det jævla, fantastiske stupet.

Jeg kan ikke stoppe meg selv, jeg stønner for harde livet. Både hans og andre blikk går over meg. Latter bryter igjennom meg. Gjennom han også. «Denne Carbonaraen er så jævla nydelig, dere aner ikke!» utbryter jeg, noe andpusten. De andre ler, men trekker seg så uvitende tilbake. Igjen i denne boblen av euforisk orgasmelykke, er det bare jeg og han. Vibrasjonene roer seg ned mot klitten min mens han lener seg fremover igjen. Øynene søker så kjærlig over meg.

Han spotter den lille gledeståren som unnslapp under «frigjørelsen» min. Øyenbryn trekker seg sammen, og han biter leppen sin mens den hånden som befant seg over bordet sniker seg under igjen – til pikken sin som befinner seg der i standing ovation til mitt lille private show. Jeg har allerede planlagt å vie litt ekstra oppmerksomhet til min største fan senere.

«Encore?» spør han med senket stemme, spent på svaret fra meg. Jeg ser over ansiktet hans, og ned på den hånden som gjemmer seg i buksen hans nå. Er det egentlig et spørsmål? Han skal inn i meg. Og det så raskt som mulig. Det er fremdeles ymt liv i den lille vibratoren min i trusen mens jeg reiser meg opp. Såpass at jeg må kremte for å skjule de lydene jeg egentlig vil lage.

Han ser opp på meg, noe redd for at jeg skal dra og etterlate han i den tilstanden han er nå. Det er deilig å vite at jeg sitter med makta over hva som skjer neste, uansett om jeg vet nøyaktig hva jeg vil gjøre nå. Munnen hans er vid åpen når han ser opp på meg. Han trykker igjen, og nye vibrasjoner treffer kjernen min. Han lukker munnen sin igjen, og jeg ser at han svelger mens hånden stryker på noe under bordet.

Jeg sier ingenting, og forlater rommet – ustø som bare faen. Lette skritt tar meg inn på handicaptoalettet. Jeg tar en titt i speilet. Rød leppestift er noe på avveie etter vår lille før-seanse, men ingenting en liten dash concealer ikke kan fikse. Døren går opp mens jeg prøver å rette opp sminken min. Han står der i døråpningen som en gud. Intense øyne leter meg opp og ned, og han lukker døren for omverden.

Med den brede ryggen sin til meg, låser han døren. Fremdeles med sin bakside til meg, sier han: «Du gjorde meg urolig der for et lite øyeblikk.» Med det trykker han på fjernkontrollen gjemt i lommen sin igjen. Hele kroppen min rykker til, og jeg må lene meg til den fliskledde veggen. Han snur seg, ser på meg så lystende. Han er nå på vei til meg, men han tar seg så jævla god tid.

Sakte steg fører han nærmere, mens han fører hånden sin ned i buksa si igjen. Opp og ned glir hånden hans over legemet sitt mens øynene er festet på meg. Og så er han der. Opp mot meg. Hans harde, maskuline kropp opp mot min myke og feminine kropp. Jeg kan kjenne pikken hans gjennom buksen over navlen min, og han tar hodet mitt i hendene sine.

Leppene våre møtes etter hans føring, og den ene hånden hans dras ned over hoftene mine. Den svever over der jeg vil ha den, før han trykker hånden sin over leketøyet som er gjemt i trusen min. Det ekstra trykket mot klitten sender meg i en ny orgasme. Jeg rekker ikke å komme tilbake til bakken før han tar fatt i hånden min og fører den ned i buksen hans.

Han er stor, så ufattelig stor.
Han gnir seg mot håndflaten min,
og jeg er så klar for han.

Sakte senker jeg meg på kne foran han. Nesten som man skulle tro at jeg skulle be til denne guden av en mann, men det er ikke tilfellet. Så og si hvert fall. Jeg åpner fronten helt, og drar alt av plagg nedover beina hans helt til han står der helt naken på underkroppen. Han er maktfull i all sin prakt. Virkelig. Et slikk på undersiden av skaftet hans sender han i frenetisk lyst, og han drar meg opp mot seg.

«Ikke prøv deg,» sier han andpusten mot leppene mine, «dette er din kveld.» Han løfter meg opp så uanstrengt, og setter meg på vasken, drar den sorte kjolen min opp til midjen min. Mellom beina mine, der han har plassert seg, ser jeg det. Det sorte båndet rundt roten til den admirable pikken. «Det er virkelig min kveld,» tenker jeg for meg selv, mens han flytter trusen min til siden for å slippe en finger inn.

Kjernen av meg er varm, våt og ventende for han. Han kjenner det. Umulig at han ikke kjenner det. Med tunge øyne, trekker han fingeren ut og opp mot leppene sine. Tungen utstrakt, smaker han på saftene mine fra fingeren. «Beste desserten i hele denne fuckings restauranten,» lyder det seduktivt fra han.

Med lite forvarsel truster han seg inn i meg, og han trekker meg nærmere han mens han knuller meg over vasken. Armene mine går over de sterke skuldrene og folder seg bak nakken hans. Tungen hans er dypt opptatt av det punktet der halsen min møter den ene skulderen. Jeg er så dypt i det når jeg legger merke til en ny følelse i kjernen av meg. At jeg ikke har lagt merke til det før nå! Det sorte båndet rundt ham har nemlig vibrasjoner, og de treffer meg der jeg trenger de hver gang han banker inn i meg. Igjen og igjen.

Og igjen ...

Med han som treffer den fantastiske plassen inni meg, og ringen som treffer klitten min har jeg ingen valg. Jævelen sender meg over nok en gang, og jeg kommer slik jeg aldri har kommet før. Over hele han. Huden hans glinser av min orgasme, noe som bare får han til å smile bredere.

Han trekker seg tilbake fra meg, og jeg blir etterlatt av et sinnsykt tomrom inne i meg. Jeg sitter der på vasken i all min bliss, mens han fører blikket over meg igjen, før han trekker buksen opp over hoftene sine og over den fremdeles erigerte pikken. I all min forvirring, ser han over meg en siste gang før han trekker på smilebåndet igjen og trekker rolig ut av toalettet.

Jeg hopper ned fra vasken når jeg er ferdig med å ri den siste herlige bølgen. Drar trusen opp, kjolen ned, og tenker for meg selv at i kveld når vi kommer hjem, er det faen meg hans tur.