En første gang for så mangt | Kondomeriet

En første gang for så mangt

"Det var så trangt, men deilig. Så nytt og sexy. Jeg begynte å jukke forsiktig frem og tilbake."

Det var tre år siden sist jeg hadde sett Hilde. Nå var hun tilbake i bygda og var akkurat like pen som jeg husket. Hilde var blitt 26 år, jeg var 23 og hadde vært betatt av henne siden jeg så henne første gang som 18-åring. "Jøss, er det deg" utbrøt hun når jeg gikk bort for å hilse på henne. "Sett deg og ta deg en øl med oss da". Jeg takket ja og hilste på venninna hennes, Marte. Hilde skulle bo i huset til foreldrene sine frem til skolestart. Foreldrene hennes var nå i Spania og hun inviterte meg og Marte på nachspiel.

Marte ble ganske full etterhvert og sovnet på sofaen. Jeg og Hilde snakket om løst og fast før hun foreslo at vi kunne hive oss i boblebadet hun hadde til disposisjon. Jeg var ikke vanskelig å be. Hun klargjorde boblebadet og ropte meg inn når alt var klart. "Kle av deg og hopp oppi!" . Jeg kledde av meg til boxeren og skulle til å gå oppi når hun sa at alt måtte av. Hun kunne snu seg mens jeg kledde av meg. "I boblene ser vi ingenting, uansett", lo hun. "Shit", tenkte jeg, "Hilde ber meg i boblebadet, naken". Jeg kledde av meg alt og jumpet i boblebadet. Varmt og deilig! "Du...jeg lurer på en ting", spurte Hilde, "Var du litt interessert i meg når jeg bodde her?" "Ehhh...ja.." stotret jeg. "Jeg falt egentlig ganske pladask for deg første gang jeg så deg". "Virkelig?" Svarte Hilde og smålo litt. "Jeg fikk høre det av Mats, eksen min".

Hun flyttet seg nærmere meg og så meg dypt inn i øynene. "Jeg synes du var kjekk før, men du er jo blitt enda kjekkere nå." Jeg svelget og sa takk...Hun lente seg bort til meg og ga meg et raskt kyss. "Drømmer jeg", tenkte jeg. Hun kom helt inntil meg og tok tak i ansiktet mitt og kysset meg på nytt. Et langt kyss denne gangen. Jeg kjente puppene hennes mot meg og tenkte bar en ting. : "ikke få ståpikk". Hun førte hånda mi bort på brystet sitt og malte når jeg befølte brystvortene. Herregud så pen hun var. "Kom" sa hun. "Vi tar en dusj og legger oss". Jeg trodde jeg drømte.

Hilde reiste seg opp og jeg så at puppene hennes var like nydelige som de var gode å ta på. Hun var, som meg, glattbarbert. Jeg hadde fått en halvfeit en, men den hang heldigvis. "Stor gutt", sa Hilde og pekte på pikken min. Jeg smilte stolt og gikk etter henne inn i dusjen. Vi vasket oss fort og skrudde av dusjen før vi gikk ut på badegulvet og kysset intenst og befølte hverandre. Jeg kysset puppene hennes og kjente hele henne skjelve litt. Hun satte seg på huk og kysset pikken min lett og tok den i munnen. Jeg kjente den vokse og stivne i munnen hennes mens hun sugde meg forsiktig. "Kom, vi går i seng", sa Hilde og dro meg med inn på rommet sitt.

Hun la seg på rygg i sengen og smilte . Jeg la meg mellom bena hennes og slikket det glattbarberte kjønnet hennes. Hun stønnet høyt når jeg begynte å gi klittten hennes litt hardere tunge og høyere tempo. Jeg tok langefingeren min inn i henne mens jeg fortsatte å slikke og suge på henne. Hun gikk i bro når hun kom i et hyl. "Jeg vil ha deg inn i meg" sa hun, kåt i stemmen. Jeg var steinhard og styrte pikken min sakte og forsiktig inn i kjønnet hennes. Hun var klissvåt, men trang og deilig. "Du er så deilig", glapp det ut av meg når jeg begynte å jukke sakte.

"Du er deilig" svarte hun og stønnet når jeg støtte helt til bunn. Jeg trakk meg ut og la meg på rygg. Hun satte seg oppå meg med ryggen til og trædde seg på meg. Sakte. "Å fy faen du er stor" glapp det ut av henne før hun la seg bakover slik at jeg kunne massere klitten hennes mens jeg støtte inn i henne i høyt tempo. "Jeg kommer igjen", nærmest ropte hun og kom som en foss. Senga var våt av hennes sprutorgasme. Det var min første opplevelse med det, Kommer aldri til å glemme det. Hun la seg oppå meg og dyttet puppene opp i ansiktet mitt mens hun hentet noe fra under puta.

En liten dildo og en tube med glidemiddel. Hun tok glidemiddel på dildoen og la seg på alle fire og smurte og rumpehullet med glidemiddel. Jeg satt på kne og trodde ikke mine egne øyne. Hilde tok seg selv i rumpa med den lille dildoen, stønnet og så bak på meg med et smil. Jeg la meg under henne og slikket musa hennes mens hun brukte dildoen på seg selv. "Jeg vil prøve analsex med deg, jeg å bare varme meg opp litt" stønnet hun. Etter en stund la hun seg ned på sida. "Vær forsiktig og ikke gå for dypt inn" var beskjeden hun ga meg. Jeg nikket og smurte pikken inn med glidemiddel. Litt mer glidemiddel I rumpa hennes og. "Dette har jeg aldri gjort før",sa jeg og presset pikken min mot rumpehullet hennes.

"Aaaaaahhhh..." stønnet hun og spredde rumpeballene med hendene sine. Det var så trangt. Skulle akkurat til å si at det kanskje ikke går, men da gled litt inn. Hun stønnet mer og pustet hurtig. "Ikke lengre inn" , sa hun. Det var så trangt, men deilig. Så nytt og sexy. Jeg begynte å jukke forsiktig frem og tilbake. "Ååååhhh herregud", ropte hun og gne seg på klitoris. Jeg førte en finger inn i musa hennes. Hun stønnet mer før hun sa "jeg klarer snart ikke mer", ropte hun og kom enda en gang. "Jeg kommer", sa jeg. "Trekk deg ut og sprut meg på puppene" stønnet hun. Jeg dro meg ut, holdt hardt rundt skaftet. Hun snudde seg på rygg og da kom jeg enormt utover puppene og halsen hennes. Jeg har aldri sprutet så mye som da. Vi hadde mye sex den sommeren...