Par testet Naughty & Nice julekalender: Anb... | Kondomeriet

Par testet Naughty & Nice julekalender: Anbefales!

Ønsker du og partneren å inkludere flere sexleketøy på soverommet, eller å krydre sengekosen med det lille ekstra? Da passer Naughty & Nice erotisk julekalender midt i blinken, ifølge testparet.

– Den bidrar så absolutt til et mer lekent sexliv.

Det forteller Christian (23), som sammen med kjæresten Natalie (21) har fått teste Naughty & Nice erotisk julekalender.  Testparet er ikke alene om å oppleve nettopp det.

Ifølge en ny undersøkelse fra Kondomeriet opplever så mange som 7 av 10 å få et mer lekent sexliv med en erotisk julekalender*.

Og det stopper ikke der. I tillegg opplever flere å ha mer sex i tiden etterpå, og å kommunisere mer åpent rundt sex og få flere orgasmer.

Om dette høres fristende ut, bør du lese videre...

artikkel-naughty-nice-case.jpg

Sikredegnaughtykalenderher2022.png

– Gjorde sexlivet mer pirrende

Fjorårets Naugty & Nice erotisk julekalender ble utsolgt på rekordtid og årets utgave er enda bedre. Den byr på en smakebit av hele Kondomeriets sortiment: Fra deilig glidemiddel til frekke håndjern og mange vibrerende sexleketøy i ulike varianter. Den gir dere virkelig mulighet til å utforske de fem sansene – syn, hørsel, lukt, smak og berøring.

– Jeg likte fingervibratoren veldig godt. Den var veldig bra for min del og gjorde sexlivet litt mer pirrende, forteller Natalie og avslører med det noe av innholdet i kalenderen.

Christian kan også avsløre at det i én av lukene befinner seg en erotisk kortstokk, som virkelig falt i smak. 

– Fra å forvente bare seksuelle aktiviteter og steder å gjøre det på, så handlet den også mye om å vise partneren kjærlighet. I tillegg gir produktene i kalenderen flere muligheter for en intens orgasme, sier han.

– Alt i alt, så gjorde produktene at vi fikk tilfredsstilt hverandre på flere måter. 

artikkel-naughty-nice-kollasj.jpg

Sikredegnaughtykalenderher2022.png

Sexolog: Sanselek bidrar til mer nytelse og bedre sex

artikkel-naughty-nice-sexolog.jpg

Er det én ting som gjør Naughty & Nice kalenderen unik, så er det muligheten til å eksperimentere med alle de fantastiske sansene kroppen vår har. Dette matcher perfekt med en av årets store sextrender, ifølge sexolog i Kondomeriet, Ingrid Bakker. Nemlig sanselek.

Sanselek går ut på å inkludere flere sanser i sengekosen, for å få en enda mer intens opplevelse, forklarer hun og fortsetter:   

– Bare tenk på hvor mye bedre et måltid blir når det både ser, dufter og smaker fantastisk. På samme måte er det med sex. Ved å sanse mer, kan vi rett og slett nyte mer og ha bedre sex!

Og det er nettopp derfor årets Naughty & Nice kalender bør stå på ønskelisten, mener sexologen. Kalenderen inneholder noe som både smører, smaker, pirrer, stimulerer og dufter. Med andre ord vil den garantert gi dere mange flere måter å vekke og aktivere sansene deres på! 

Sikredegnaughtykalenderher2022.png

– Julekalenderen for de nysgjerrige

Om du er nysgjerrig, eventyrlysten og ønsker å prøve ut nye ting på soverommet, vil Naughty & Nice passe deg midt i blinken!Enten du er i forhold eller singel, er det mange nye og spennende sexleketøy som du kanskje ellers ikke ville ha prøvd ut.

– Før vi fikk kalenderen begynte sexlivet vårt å bli litt kjedelig. Vi gjorde det mest for å kose og fordi det var godt, men nå er vi på mange måter helt tilbake til da vi møttes.

Det er en helt ny spenning, forteller Christian og legger til:

– Sexen er bedre, det blir mer intenst, mer pirrende og vi har bedre orgasmer! 

Naughty & Nice gir altså en gyllen mulighet til å komme ut av det vante mønsteret på soverommet, og bli inspirert til å utforske seg selv og hverandre på nye og spennende måter.

artikkel-naughty-nice-faktaboks-passer-for.jpg

Sikredegnaughtykalenderher2022.png

Anbefales!

Hele 97 prosent av fjorårets kalenderkunder hos Kondomeriet vil anbefale en erotisk julekalender til en venn*. Det samme vil Natalie og Christian gjøre med årets kalender, forteller de.

artikkel-naughty-nice-case1.jpg

– Jeg vil anbefale den til de som vil utforske, men som ikke vet helt hva. Den har mange ulike produkter som gjør det trygt å prøve litt forskjellig, sier Natalie.

Christian sier seg enig og legger til:

– For min del, som ikke hadde noen erfaring med sexleketøy, så var dette en veldig fin introduksjon. Produktene holdt et høyt nivå, og du får absolutt god verdi for pengene! Med denne kalenderen, så er det ikke julegavene som er det mest spennende i jula.

Sikredegnaughtykalenderher2022.png

Kilde: *En spørreundersøkelse gjennomført av Kondomeriet i perioden 01/09-22 til 08/09-22. 1855 kvinner og menn i alderen 18-55+ år, som hadde kjøpt julekalender i fjor, deltok i undersøkelsen.