Miljøvennlige sexleketøy

Et godt klima nedentil er ikke alt som betyr noe ved kjøp av sexleketøy. Skaff deg et bærekraftig sexleketøy som lar deg komme igjen, og igjen og igjen...

Ønsker du en grønnere nattbordskuff? Å kjøpe brukt eller låne hos naboen er ikke det beste (eller mest hygieniske) miljøtiltaket når det kommer til sexleketøy. Heldigvis finnes det flust av sexleketøy som er laget for å vare, og ivareta både deg og miljøet, slik at du kan slippe ut noen grønne stønn...

En ny generasjon sexleketøy

Produsentene har de siste ti årene tatt et større ansvar for å møte kundenes krav om kvalitet og trygghet, både med tanke på helse og miljø. Forbrukermakten er til å ta og føle på – og i dag lages de fleste nye sexleketøy av ren silikon i stedet for plast.

Mimi klitorisvibrator fra Je Joue er en av våre kundefavoritter og er dekt av silikon. Sexleketøyet har en oppladbar motor.

Silikon er et trygt materiale som kan brukes på de mest intime stedene uten å bekymre seg for skadelige kjemikalier. Silikon er dessuten er svært holdbart materiale og bidrar ikke til utslipp eller forsøpling. Kjøp kvalitet! Miljøgevinsten er at du får et sexleketøy som har lang levetid og flere spennender funksjoner. 

Verge er en vibrerende penisring fra We-vibe, som lar deg holde ut lenger og stimulerer perineum, eller klitoris på henne. 

Stadig flere sexleketøy blir laget med en oppladbar motor. Disse holder gjerne lenger, har sterkere vibrasjoner og flere ulike programmer. Velg oppladbart for miljøet!

We-vibe Sync ble kåret til årets sexleketøy for par i 2017, og er fortsatt en storfavoritt blant lekne par.

Sexleketøy laget av glass

Glass høres kanskje ikke ut som et intuitivt valg av materiale for et sexleketøy. Men de som har prøvd, sverger til den glatte følelsen og det fysiske trykket en dildo eller en analplugg av glass kan gi. Glass er hypoallergent og miljøvennlig. Trygt for kroppen og bra for miljøet.

En svart analplugg i håndblåst glass. Denne luksuriøse glasspluggen fra Icicles er perfekt for anal-lek.

Glass-sexleketøy lages av pyrexglass. Dette er sterkt glass som ikke sprekker, og er vanskelig å knuse. Materialet er svært holdbart, tåler enormt mye slitasje og alle temperaturer. Dessuten kan det gjenvinnes om du skulle gå lei. Vi har også sexleketøy laget av stål.

Oppdag g-punktet ditt med metalldildoen Deliciously Deep fra Fifty Shades Darker. Kaldt, pirrende metall…ruglete overflate og bøyde ender er kanskje det som skal til for å få deg over kanten til et deilig klimaks?

Grønt tilbehør

Det er viktig med riktig tilbehør. Vi fører flere serier med glidemidler og kondomer som har miljø i tankene. Blant annet den veganske kondomserien Glyde, og den svenske glidemiddel-serien "lust stimuli". De lager spiselige glidemidler basert på naturens spisskammer. 

Kondomene fra Glyde er økologiske og stammer fra naturlig lateks fra gummitreplantasjer i Malaysia.

Produsentansvar

• We-Vibe er et av selskapene som setter stort fokus på miljøet. De lager kvalitetsleketøy og følger strenge EU-direktiver. De har karbon-nøytral produksjon, oppladbare leketøy og resirkulerbare innpakninger på sine produkter.

• Je Joue lager flotte designleketøy til par, kvinner og menn. Alle produktene lages i hundre prosent silikon, og lades med magnet.

• Fun Factory har et godt rykte for sin gode kvalitet. Deres produkter lages i ren silikon, og designes, produseres og pakkes under samme hus i Tyskland. 

Kondomeriet gir deg 20 prosent rabatt på ditt nye sexleketøy hvis du leverer ditt gamle sexleketøy til oss for retur. Les mer om vår miljørabatt her.  

     Kondomeriet sørger for innsamling, sortering og gjenvinning av EE-avfall gjennom Elretur og Norsirk.