Ferrarien av sexleketøy

Med 31. 000 vibrasjoner i minuttet er Focus Sonic i en klasse for seg. Slik fungerer motoren bak en av verdens raskeste sexleketøy.

Trenger du en orgasme litt brennkvikt? Focus Sonic gir deg raske og intense orgasmer uten like! Dette er et produkt som garantert treffer blink om du er en kvinne som liker å få klitorisen din stimulert (og hvem gjør vel ikke det...?)

 

Ingen vanlig vibrator

Focus Sonic ser kanskje ikke ut som en helt vanlig vibrator – det er det heller ikke. Motoren fungerer nemlig helt annerledes enn tradisjonelle vibratorer. Vanlige vibratorer har motorer som spinner rundt og rundt. Det er denne rotasjonen som skaper vibrasjonen. Focus Sonic har en elektrisk puls som gjaller og skaper et ekko. Det er altså en lydbølge på høy frekvens som skaper over 31. 000 vibrasjoner i minuttet. Denne teknologien gjør vibrasjonene snille, men fokuserte. 

Stimulerer hele klitoris

Ifølge Jimmy Jane, så vil de soniske lydbølgene stimulere hele klitoris – ikke bare tuppen. Dette vil gi en mer intens orgasmisk opplevelse. En såkalt “body-orgasm”. 

Innvendig forgrener klitoris seg nemlig i to "klitorisben" som strekker seg på hver side av kjønnsorganet ditt under huden. Inni hvert ben finnes det et svamplegeme som svulmer opp ved seksuell opphisselse, akkurat som penis. En vanlig vibrator vil ikke ha samme rekkevidde, ifølge produsenten. 

3 ulike hetter

Focus Sonic går rett på sak og skal legges direkte mot klitoristuppen.Vibrasjonene kan føles lette og kilende på fingeren, men husk: Her er det ingen vibrasjoner som går til spille. Focus Sonic stimulerer klitorist direkte og sender lydbølger ned i klitoris.

Fire ulike hoder gir variert og spennende stimulering, og det runde pæreformede håndtaket sørger for et ergonomisk grep! De 3 hettene har ulike funksjoner, og vil gi forskjellige og spennende stimulering: 

  • Direkte stimuli på klitoris med "pin-pointed"-nytelse.

  • Legger seg over klitoris og gir mer indirekte vibrasjoner.

  • Nupper og riller som mikrostimulerer.

 

KilderSunny Rodgers, Jimmy Jane.