Karine tester We-Vibe Melt

Les Karine sin jublende anmeldelse av We-Vibe Melt!

  1. Sponset: Karine har fått en We-Vibe Melt i bytte mot sin tilbakemelding.
  2. Alder: 25
  3. Bosted: Bergen 
  4. Sivilstatus: I et trekantforhold med kjæresten og We-Vibe Melt
  5. Tidligere erfaring med sexleketøy: Har slått opp med et par rosa vibratorer

– Helt sykt 

- Virkelig? Jeg mener... Shit. Wow!

Uten å noen gang ha testet noe annet enn en rolig liten vibrator, hadde jeg ingen anelse om hva jeg begikk meg ut på. Men jeg kom. Åh gud som jeg kom! Og herlighet, det gikk fort! Det var helt sykt! Shit. Fuck. Dayum. Jeg mener..altså. Omg! Og jeg kom igjen, igjen og igjen. Hardere, dypere og lengre. Jeg mener, virkelig.

Da jeg mottok sms om at pakken var sent, sporet jeg pakken gjennom hele helgen. Da jeg endelig fikk en ny sms om at pakken var klar på postkontoret, tok jeg beina fatt etter jobb og løp bort dit for å hente herligheten som ventet på meg. 

– Terningkast sex

We-Vibe Melt er genuint et smart konsept fra start til slutt. Den kommer i en liten sjarmerende eske, og når du åpner esken møter en estetisk pen og stilren liten duppeditt. Jeg merket ved første berøring at vi kom til å bli en god match. We-Vibe Melt passet perfekt i min lille hånd. For et grep! Bare meg - og den lille oransje men estetisk fine og behagelige duppeditten.

Vårt første møte ble godt, kort og vått. Vårt neste møte inkluderte den tredje parten av forholdet - kjæresten. Dette møtet var ikke kort men faen så godt og vått.

Jeg gir We-Vibe Melt terningkast sex av seks, stående applaus og en skikkelig dose jubel. Takk for alle orgasmer vi har delt til nå og jeg gleder meg til alle som kommer. Pun intended.