Triksene som får deg til å elske kondom

Visste du det det finnes kondomer med smak av cola og blåbær, eller kondomer som gir henne lettere orgasme? Slik går du fra å hate kondom, til å elske det!

Det er ikke lenger slik at en pille kan redde deg fra det kleine “kondomøyeblikket”. Kjønnssykdommen gonoré er på tur til å bli antibiotikaresistent, og antall tilfeller av gonoré i Norge er nå det høyeste på 25 år. Den gode nyheten er at det aldri før har vært lettere å bruke kondom. Med over 130 ulike kondomtyper finner du garantert en som passer perfekt for deg.

Gi ham en blowjob

Slukk tørsten med et kondom som smaker som favorittdrinken din, eller ta desserten først med en smak av jordbæris. Kondomer med smak og farge kan være svært pirrende å bruke under forspillet og vil gi en ny erotisk opplevelse. Hvis han lett mister ereksjonen ved bruk av kondom, er en blowjob med kondomet på et supert triks for å få tilbake hardheten før samleie. 

Hold ut lenger med kondom

Har du ofte hørt partneren din trygle deg om å holde ut litt lenger? Kvinner bruker vanligvis mer tid for å bli ordentlig tent, og mange opplever at de ikke blir tilfredsstilt fordi partneren kommer for fort. Kondomet gjør det lettere å holde ut lenger, som kan være en fordel for dere begge.

Hvis du virkelig vil gi henne en omgang, da er Masculan Long Pleasure kondomet for deg. Kondomene inneholder et lettere bedøvende middel som minsker følsomheten og får ham til å holde ut LENGE.

Gi henne raskere orgasme

Er det hun som synes at kondom er kjipt? Prøv kondom som er tilsatt den orgasmefremkallende aminosyren L-arginin. Mange sliter med at de mister følsomheten ved bruk av kondom, spesielt i kombinasjon med alkohol. RFSU Power Boost kondomer har alt du trenger for en sterkere sexopplevelse! Riller, nupper og innebygget orgasmekrem, som vil gi henne både sterkere og raskere klimaks. 

Les også: Derfor bør du bruke orgasmekrem

Vi har ingen kondomer med orgasmekrem på innsiden for ham, men dette kan man gjøre selv ved å bruke en dråpe eller to av Kondomeriets orgasmekrem på penis. La det tørke inn før du trer på et kondom. Dette vil gi en sterkere ereksjon og mer følsomhet. 

Bli ekspert på kondom hjemme

Lær deg å sette på kondom under onani. Har du øvd på forhånd går det mye kjappere. Jenter kan også øve på å sette kondomer på dildoer og lignende. Dette minsker sjansen for “kleine” situasjoner. Prøv ulike kondomer for å bli trygg på de forskjellige typene.

Bruk glidemiddel på kondomet

Bruk gjerne vann- eller silikonbasert glidemiddel for å gjøre kondombruken mer behagelig. Noen liker ikke kondom fordi det oppstår ubehagelig friksjon. Ikke bruk spenol, kokosfett eller babyolje med kondom, da dette kan føre til at kondomen sprekker.

Ikke spør!

Selv om man skal spørre om andre vil ha sex, trenger man ikke spørre om man skal bruke kondom. Egentlig trenger man ikke diskutere det, men bare ta på før man begynner. Jo mer “selvsagt” dette er for deg, jo mindre usikker blir partneren din. 15 sekunder senere er kondomet glemt.

Les også: Glyde- veganske kondomer

...Gi ham et sexy hint

Noen kvier seg veldig til å bruke kondom fordi de tenker at partneren vil bli skuffet. Da kan det være greit å introdusere kondomet tidligere under forspillet, slik at dere har en felles forståelse av hva som skal skje. Du kan eksempelvis lokke han inn på soverommet ved å gi ham et kondom i hånden, mens du blunker og går mot soveromsdøren. Hvis han ikke er interessert i å ha sex med kondom, finner du det fort ut.

Finn riktig størrelse

Kondomer skal ikke stramme eller føles ubehagelig på. Hvis dette er tilfelle, er sannsynligheten stor for at du ikke har funnet riktig størrelse. Det finnes også ekstra tynne kondomer, for de som vil ha en enda mer realistisk følelse. Finn riktig størrelse ved hjelp av vår kondomguide.

Ha det tilgjengelig

Ingenting er så irriterende som å måtte lete etter den når du er midt i forspillet. For å virkelig bli glad i kondom, må du sørge for å gjøre det så tilgjengelig som mulig, slik at du ikke mister momentum. Sex kan være like deilig med kondom som uten! Dropp mytene, ikke kondomet.

Kilder: Helsedirektoratet, RFSU