Derfor bør du bruke orgasmekrem

Viagra for kvinner finnes ikke i pilleform, men mange har fått øynene opp for det flytende mirakelet som gir økt blodsirkulasjon til klitoris, og dermed mer nytelse til kvinner.

Det har lenge eksistert legemiddel for menn som sliter med å opprettholde ereksjonen, det mange ikke vet er at det finnes et godt alternativ for kvinner også, som du ikke behøver resept på. Aminosyren L-arginin har vært kjent som en lystforskerker helt siden 1990-tallet, og er nå den mest brukte og aktive ingrediensen i såkalte orgasmekremer, som øker i popularitet hos norske menn og kvinner. Opplever du at tidsklemma går ut over sexlivet? Med orgasmekrem kan du oppnå klimaks raskere, og “kjappisen” kan fort forvandles til en fornøyelse for begge...

Slik fungerer det

Aminosyren L-arginin får blodårene til å utvide seg ved påføring på huden, slik at mer blod strømmer til området. Det erektile vevet sveller og blir mer følsomt for berøring. Dette er i utgangspunktet deilig for alle som nyter sex, men spesielt gunstig er det for kvinner som sliter med å oppnå klimaks.

– Jeg kjøpte denne som et forsøk på å gi fruen orgasme da vi har slitt med dette tidligere. En liten perle på størrelse med en ert var jaggu nok til å omsider vippe henne over kanten Denne blir liggende i nattbordskuffen fremover ja, skriver Kim-André om Kondomeriets orgasmekrem (23.08.2018)

Tenker du at det er for godt til å være sant? Det er du ikke alene om, men kanskje du også lar deg overraske slik som Enina?

– Jeg hadde mine tvil på at denne kunne gi noen særlig effekt, men slang den med på kjøpet en gang for å teste. Jeg ble virkelig overrasket over effekten! Jeg merker vesentlig forskjell på følsomheten, og det er tydelig at jeg raskere når klimaks. Den gir en slags deilig kombinasjon av kjølig og varmt. (...), skriver Enina om opplevelsen med kondomeriets orgasmekrem (21.04.2017)

Den kvinnelige orgasmen kan være både kompleks og forvirrende, men det er viktig å huske på at 75 prosent av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, uansett om hun bruker orgasmekrem eller ikke.

Slik bruker du den

Orgasmekrem er et flytende serum som masseres på og rundt klitoris eller penishodet og -skaftet før samleie eller solosex. 1-2 dråper er vanligvis nok, men individuell sensitivitet vil variere. Etter et par minutter kommer en pirrende følelse, og en varme vil spre seg i underlivet. Nå er du klar for å ta det hele enda et hakk videre. Mange opplever at de blir tente uten berøring, da de får bedre kontakt med følelsene “der nede”. Det banker kanskje litt hardere når blodet pumper, og en behagelig kribling varsler om de gode stundene som skal komme. Noen beskriver også en kjølende følelse. Dette er helt normalt! Ved stimuli vil orgasmen komme raskere, og oppleves kraftigere og mer langvarig.

Tips: Masser 1-2 dråper orgasmekrem på klitoris og anvend en klitorisvibrator for å stimulere kvinnens 8000 nervetråder. De deilige vibrasjonene vil sende deg til himmels, og før du vet ordet av det krøller tærne seg i velbehag, og den første orgasmen trenger seg på.

L-arginin har både en umiddelbar og en akkumulerende virkning. Det vil si at det for noen ikke merkes spesielt godt den første gangen, men effekten kan komme snikende, og det anbefales derfor å gi det mer enn et par forsøk før du avgjør om dette er noe for deg.

Også for menn

Orgasmekremen er en godt bevart sexhemmelighet som vil heve sexlivet ditt til nye høyder, slik at du kan ri orgasmebølgen enda litt til... Det gjelder også for menn som ønsker en hardere ereksjon, eller som sliter med impotens.  

– Jeg har brukt Kondomeriets orgasmekrem en tid nå, og som mann i godt voksen alder kan jeg bare varmt anbefale dette. Noen få dråper på undersiden av penisskaftet, noen lette strøk med fingrene opp og ned, og du har en deilig, varm følelse og en stålhard ereksjon! Behovet for potenspiller er borte, og du vil raskt oppnå en herlig utløsning. Det beste av alt; det er utvortes, og en eventuell kvinnelig partner vil oppleve egen sterk orgasme ved riktig bruk. Mine beste anbefalinger! (Vestlandet, 17.09.2015)

Orgasmekrem passer for alle som ønsker å tilføye sexlivet sitt noe nytt, men vi er alle forskjellige og dette gjenspeiles også når det kommer til bruk av orgasmekrem. Noen trenger å bruke mer enn andre for å få virkning og noen kan ikke bruke det i det hele tatt på grunn av allergi eller sensitiv hud. Faktisk har vi i Kondomeriet opplevd at kunder har fått god virkning av en orgasmekrem fra én spesifikk produsent, mens de ikke fikk noen merkbar endring av en annen. Derfor er det viktig å prøve seg frem til hva som faktisk fungerer på deg. Vårt utvalg av orgasmekrem finner du her.

Finn din type

Shunga Orgasmekrem Secret Garden - Denne orgasmekremen er inspirert av den fjerne østen og ønsker å fremme nytelse ved stimulering av klitoris. Den kan så klart brukes av partner også, men det er kvinnens klitoris som er hovedfokuset til Secret Garden.

Du finner den her!

Kondomeriets orgasmekrem - Vår egen orgasmekrem er en soleklar bestselger og er inspirert av Secret Garden. Forskjellen er at denne er litt sterkere. Kan brukes overalt på mann og dame. Prøv den på brystvortene for en herlig effekt!

Du finner den her!

Fifty Shades Come Alive Orgasmekrem -  Denne brukes på samme måte som Secret Garden og Kondomeriets orgasmekrem og er tilsatt mentol for en frisk, kjølende effekt. '

Du finner den her!

YESforLov Orgasmekrem - En eksklusiv orgasmekrem laget spesielt for henne. Forbedrer blodtilførsel i kjønnslepper og klitoris og gir også en oppstrammende effekt på skjedeveggene. Kommer i en delikat og reisevennlig tube.

Du finner den her!

OBS!: Orgasmekrem anbefales ikke til gravide eller personer som er smittet av en kjønnssykdom, spesielt herpes. Orgasmekremen må ikke smøres på sår eller sprukken hud

Kilde: webmd.com, kondomeriet.no, Ylva Franzén (Kvinnens nytelsesbibel)