GLYDE – veganske kondomer

Ha miljøvennlig og rettferdig sex med de fantastiske kondomene fra GLYDE. De er veganske, økologiske, fairtrade og 100 prosent plantebasert. Du får dem i mange spennende farger, smaker og størrelser. NAM!

GLYDE er en serie med veganske kondomer, med naturlige smaks-og fargestoffer. Her får du seksuell helse og velvære uten å bekymre deg for skadelige tilsetningsstoffer, animalske produkter og testing på dyr. Kondomene er basert på økologisk jordbruksproduksjon, og stammer fra naturlig latex fra gummitreplantasjer i Malaysia (som forvaltes bærekraftig). GLYDE er for deg som er opptatt av rettferdig og deilig sex!

Hvorfor vegansk?

De fleste tradisjonelle kondomer lages med melkeproteinet kasein under behandlingen av lateks, GLYDE bruker planteekstrakt fra Tistel for å oppnå samme effekt: Den er med på å mykgjøre latexen så kondomet blir glatt og fleksibelt. Det brukes ikke animalske biprodukter under hverken produksjon eller pakking, GLYDE er dermed 100 prosent plantebasert.

Miljøvennlige kondomer

GLYDE er den første sertifiserte etiske, veganske og fairtrade kondommerket på markedet. GLYDE bruker emballasje laget med resirkulert materiale og soyablekk. Utformet med patentert teknologi (dobbeltvask)  og en ren plantebasert formel gir Glyde sine produkter en mer tilfredsstillende opplevelse. Ingen ubehagelig lukt av latex og ingen kjemisk smak!

GLYDE-serien er registrert hos Vegan Society (Reg.No. #019955) siden 2006, og bærer "The Vegan Flower Sign"

Her finner du GLYDE-kondomene.

  • 13 varianter totalt.

  • 4 ulike størrelser.

  • 5 varianter med smak: vanilje, cola, jordbær, skogsbær, blåbær.

  • Pakkene inneholder 10 kondomer.

Rettferdig fra A-Å

Produsenten Glyde Health samarbeider med er miljøvennlige og bærekraftige Fair Trade-partnere som sikrer rettferdige arbeidsforhold for sine arbeidere. Herunder å gi rettferdig og lik lønn for menn og kvinner. Produsenten er engasjert i flere verdensomspennende helseprosjekter og ideelle organisasjoner, og samarbeider bl.a. med Global Fund against AIDS samt Bill and Melinda Gates Foundation

Kondomer med smak

GLYDE har delikate kondomer med smak, uten billige og kjemiske tilsetninger. Her får du det beste av hva naturen kan tilby, med de naturlige og økologiske fruktekstraktene som er tilgjenglig. Det beste av alt? Ingen sukker er tilsatt. Så her får du en deilig forrett du kan nyte med god samvittighet. Kondomet er også fri for parabener, glyserin og palmolje. Kondomet inneholder kun et par dråper med rent silikon som glidemiddel.

Kan brukes med glidemiddel

GLYDE Veganske Kondomer kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler som YES WB økologisk  eller YES BUT økologisk og vegansk analglidemiddel. Kan også brukes med silikonglidemidler som er tilpasset kondombruk.