Sexstillinger og sexleketøy for viderekommende

5 kombinasjoner av sexstillinger og sexleketøy dere bør prøve! Om dere får det til, er begge parter nærmest garantert orgasme...

De aller fleste sexstillingene vi kjenner til, er skapt for vaginal eller anal penetrering. Dette til tross for at svært få kvinner oppnår orgasme kun ved penetrering. Så mange som 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, viser vår innsiktsundersøkelse.

Nedover vil du finne sexstillinger som egner seg godt for lekne par som liker å eksperimentere under sengekosen og som kanskje er lei av de klassiske sexstillingene. I kombinasjon med de foreslåtte sexleketøyene er hun nærmest garantert orgasme. Hun vil stimuleres både innvendig (med penis eller strap-on) og på klitoris – uten at det vil gå på bekostning av parterens nytelse. Vinn-vinn!

G-magi + fingervibrator

Partneren sitter på knærne. Hun ligger på ryggen og hviler knærne sine på hver sin side av partnerens skuldre mens partner penetrerer med enten penis eller strap-on. I denne sexstillingen vil det være enklere å lokalisere g-punktet! Partner kan også hvile rumpen på anklene og bøye seg fremover for å komme dypere. 

sexstillinger_gmagi_fingervibrator_ny.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Fingervibrator – en liten fingervibrator vil kunne stimulere andre erogene soner underveis, som brystvortene. Og ikke minst, rekke frem til klitoris...

Fjellformasjonen + massasjestav

Her sitter begge på rumpa, med bena bøyd. Sett dere inntil hverandre, med et ben over det andre, til det er mulig å penetrere. Denne sexstillingen er også perfekt for lesbiske da man har mulighet til å stimulere hverandre med andre sexleketøy eller hendene! 

sexstillinger_fjellformasjonen_massasjestav_ny.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Massasjestav – en massasjestav har gjerne et lenger håndtak, hvilket er supert i denne sexstillingen. Her er det fullt mulig for henne å rekke frem til klitoris med massasjestaven for ekstra stimulering. Magisk!

Les også: Derfor bør du ha en massasjestav i nattbordskuffen

Lotus + trykkbølgestimulator

Partneren sitter på bena i Lotus-posisjonen, som du kanskje også har hørt om i yoga-sammenheng. Hun sitter i fanget (oppå penis eller strap-on), vendt mot partner, og pakker beina rundt. I denne herlige sexstillingen er det faktisk bedre for henne å gni seg inntil partneren for å stimulere klitoris enn å bevege seg opp og ned.

sexstillinger_lotus_womanizer_ny.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Trykkbølgestimulator – I denne sexstillingen har hun bena spredt og hendene sine frie og kan dermed enkelt strekke seg til klitoris for å gi den litt ekstra oppmerksomhet med en trykkbølgestimulator. En trykkbølgestimulator, som eksempelvis Womanizer, bruker trykkbølger til å stimulere alle 8000 nerveender i klitoris samtidig. Dette, i kombinasjon med penetrering, vil definitivt få henne over målstreken...

Her kan du finne flere gode sexstillinger med Womanizer.

Ballettdanseren + vibrerende penisring

Hun står på én fot, med ansiktet vendt mot partneren, og vinkler det andre beinet rundt livet eller oppå skulderen på partneren. Her får man mye øye- og nærkontakt – og det åpner opp for mye kyssing!

sexstillinger_ballettdanseren_vibrerende_penisring.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Vibrerende penisring  I denne sexstillingen vil begge parter ha hendene fulle. Men en penisring holder seg på plass under akten, helt av seg selv, og serverer henne deilige vibrasjoner mot klitoris og ham mot skaftet (eller testiklene), avhengig av hvilken vei ringen snus. 

Den gode exen + klitorisvibrator

I denne sexstillingen sitter begge på sengen mot hverandre, med beina fremover. Partnerens høyre ben legges over ditt venstre, og det venstre løftes over det høyre. Skyv dere mot hverandre slik at partneren kan komme inn i deg. Partneren som skal penetreres lener seg helt tilbake på ryggen, mens den som skal gi, lener seg bakover på armene. I denne posisjonen danner beina deres en X – derav navnet den gode exen. 

sexstillinger_exen_klitorisvibrator_ny.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Klitorisvibrator – I denne sexstillingen vil en liten klitorisvibrator fint kunne plasseres mellom dere. På den måten får hun både stimulert skjeden og klitoris!

Gjør god sex bedre!

Sexleketøy under sengekosen kan gjøre god sex enda bedre. Men om disse kombinasjonene ikke faller helt i smak, finnes det mange andre sexleketøy som kan brukes i samtlige av sexstillingene. Alt handler om individuelle preferanser, og om smak og behag. Så, når dere skal inkludere et nytt sexleketøy i sengekosen, gjelder det bare å kommunisere godt om fantasier og lyster, og å være kreativ og leken sammen med partner.

Du finner alle våre sexleketøy her!