Sexstillinger og sexleketøy

Med disse sexleketøyene kan dere sprite opp fem klassiske sexstillinger – og sikre at også hun får orgasme!

Majoriteten av sexstillingene der ute er skapt for penetrering, enten vaginalt eller analt. Til sammenligning er det svært få sexstillinger som er skapt for å stimulere kvinnens største nytelsespunkt, klitoris. Ganske utrolig når vi vet at så få kvinner oppnår orgasme gjennom penetrering alene. Hele 9 av 10 kvinner trenger faktisk å stimulere klitoris for å få orgasme. 

Under presenterer vi deg for de perfekte kombinasjonene av enklere sexstillinger og sexleketøy som vil øke hennes sjanse for å få orgasme under samleie. Her vil hun både kunne nyte penetrering (enten med penis eller strap-on) og stimulering av klitoris.

Misjonæren + parvibrator

Det finnes mange forskjellige varianter av misjonæren. Vanligvis fungerer den ved at en part ligger på rygg, mens en annen ligger oppå med fremsiden av kroppen mot partnerens fremside. For å heve denne et par hakk, kan hun stable puter under bekkenet, slik at partneren får mer glidebevegelser mot klitoris eller partner kan holde henne oppe (slik som på bildet). Det er helt himmelsk! 

sexstillinger_misjonæren_parvibrator.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Parvibrator en parvibrator som sitter på plass inne i skjeden, mens partner penetrerer, vil gi henne vibrasjoner mot klitoris og partner mot skaftet. I tillegg vil den indre delen presse opp mot g-punktet når partner glir inn og ut!  

Reverse Cowgirl + vibrerende penisring

I denne sexstillingen ligger partneren på ryggen. Hun setter seg oppå med fremsiden av kroppen vendt mot partners føtter. Denne kan være litt vanskelig da de fleste peniser (eller strap-on-dildoer) er forskjellige. Om det er vanskelig å bevege seg ordentlig her, kan en pute under hvert kne gi støtte.

sexstillinger_reverse_cowgirl_penisring_ny-Fun-NOS.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Penisring – Ved å sette en vibrerende penisring langs roten av skaftet, vendt mot testiklene, vil vibrasjonene treffe mot klitoris når hun rir! Om han ligger på bunnen, vil han dessuten få servert deilige vibrasjoner mot testiklene, noe som definitivt vil være ny og positiv opplevelse om han ikke tidligere har prøvd det...

Skjeen + trykkbølgestimulator

I denne posisjonen ligger begge på siden. Den som ligger foran har sin rygg mot partnerens fremside, slik at partneren kan komme inn bakfra. I denne sexstillingen har man muligheten til å ligge helt inntil hverandre. Nakke og skuldre til partneren i front er helt åpen for kyssing, og kanskje ørene er mottakelige for litt frekk hvisking? 

sexstillinger_skjeen_womanizer_liberty-2.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Trykkbølgestimulator – I denne sexstillingen vil hun ha mulighet til å spre bena litt fra hverandre og rekke frem til klitoris med en trykkbølgestimulator. Trykkbølgestimulatorer, slik som Womanizer, bruker trykkbølger fremfor vibrasjoner, og stimulerer alle 8000 nervetråder i klitoris samtidig! Dette sexleketøyet, i kombinasjon med penetrering, vil definitivt få henne til å vippe over orgasmekanten...

Her finner du flere gode sexstillinger med Womanizer.

Doggystyle + massasjestav

Doggystyle gjøres ved at den ene partneren står på alle fire, mens partneren står mellom beina og kommer inn bakfra – enten i skjeden eller som analsex.

sexstillinger_doggystyle_massasjestav_lelo.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Massasjestav – en massasjestav har gjerne et lenger håndtak, hvilket er supert i denne sexstillingen. Her er det fullt mulig for henne eller partneren å rekke frem til klitoris med massasjestaven for ekstra stimulering. Doggystyle blir helt magisk!

Flipperspillet + klitorisvibrator

Hun ligger på rygg og lar partneren løfte undersiden av lårene sine oppover, slik at hun står i en delvis broposisjon (som et flipperspill), med vekten på skuldrene. Partneren kommer inn fra en knelende stilling. Her vil hun få dyp penetrering!

sexstillinger_flipperspillet_klitorisvibrator_ny.jpg

Passende sexleketøy til denne sexstillingen: Klitorisvibrator – med vekten på skuldrene, er hendene frie til å stimulere klitoris med en liten klitorisvibrator. Den dype penetreringen, samtidig som klitoris stimuleres, er en sikker vinner.

Gjør god sex bedre!

Sexleketøy under sengekosen kan gjøre god sex enda bedre. Men om disse kombinasjonene ikke faller helt i smak, finnes det mange andre sexleketøy som kan brukes i samtlige av sexstillingene. Alt handler om individuelle preferanser, og om smak og behag. Så, når dere skal inkludere et nytt sexleketøy i sengekosen, gjelder det bare å kommunisere godt om fantasier og lyster, og å være kreativ og leken sammen med partner. Og sist,  men ikke minst, å ha det gøy!

Du finner alle våre sexleketøy her!