Sexleketøy til klitoris - slik velger du riktig

Finn et sexleketøy som stimulerer klitoris, akkurat sånn du liker det!

Ønsker du deg et sexleketøy du kan bruke for å stimulere klitoris, men er usikker på hva du skal velge? Her får du en liten innføring i de ulike sexleketøyene som er laget nettopp for klitorisstimulering, slik at det skal bli lettere for deg å velge det som passer deg best.

Klitorisvibrator

En klitorisvibrator er et lite sexleketøy som bruker vibrasjoner til å stimulere klitoris. Det finnes mange forskjellige klitorisvibratorer, men to av de mest populære kategoriene er bulletvibratoren og det vibrerende egget.

119751_Climaximum_Jolie_beskjært.jpg

Bulletvibratoren er formet som en liten patron (bullet på engelsk) og har derfor fått navnet sitt. Det som kjennetegner disse vibratorene er at de er små, glatte og ofte laget av harde materialer. Det er et materiale som leder vibrasjoner godt. Disse klitorisvibratorene har ofte en avrundet tupp som gjør det mulig å stimulere mer punktlig og mer intenst.

118331_mimi_hard_rosa.jpg

En annen populær kategori innenfor klitorisvibratorer er vibrerende egg. Det finnes vibrerende egg både med og uten fjernkontroll. De vibrerende eggene som er laget for å brukes på klitoris eller andre erogene soner har ofte et ledning mellom egget og fjernkontrollen. De vibrerende eggene uten fjernkontroll (som på bildet over) er ofte enkle å bruke, er dekket av et mykere materiale og har en stor overflate som vil kunne stimulere et større område. 

Passer for deg som...

 • Er nybegynner og på jakt etter ditt første sexleketøy.
 • Ønsker deg et lite sexleketøy.
 • Vil ha et sexleketøy som kan brukes med partner.

Les også: Det perfekte sexleketøyet for nybegynneren

Trusevibrator

117057_2_OhMiBod_Trusevibrator.png

En trusevibrator er et lite sexleketøy som får plass i trusen din! Det legges i trusen og er utformet ergonomisk, slik at det skal følge underlivets form og ligge behagelig på plass mot klitoris. En trusevibrator styres ofte via en trådløs fjernkontroll eller app på mobiltelefonen, som fungerer fra ulike avstander.

Passer for deg som...

 • Liker å utfordre grenser.
 • Er på jakt etter en handsfree opplevelse.
 • Vil ha et diskré sexleketøy.

Fingervibrator

118935_BeOne_Fingervibrator4.jpg

En fingervibrator er et lite sexleketøy som festes på, rundt eller mellom fingrene, og som gjør om hånden din til en levende vibrator! En fingervibrator blir en naturlig forlengelse av hånden din og tar lite plass.

Passer for deg som...

 • Vil bruke et sexleketøy under forspill og sex.
 • Ønsker deg et lite sexleketøy.
 • Vil ha et sexleketøy som er lett å bruke.

Slikkemaskin

114417_sqweel_2_hvit.jpg

En slikkemaskin er laget for å etterligne følelsen du får under oralsex. En slikkemaskin er laget med én eller flere små "tunger" i et mykt materiale, som regel silikon, som beveger seg over klitoris og stimulerer på en litt annen måte enn en vibrator med vibrasjoner. For den aller beste opplevelsen med en slikkemaskin bør du bruke rikelig med glidemiddel! 

Passer for deg som... 

 • Elsker oralsex.
 • Er på jakt etter noe utenom det vanlige.
 • Vil ha et sexleketøy til klitoris uten vibrasjoner.

Massasjestav 

118191_merLyst_magisk_massasjestav.jpg

En massasjestav er et større sexleketøy, som gjerne har et langt håndtak og et stort hode. Massasjestaver kjennetegnes ofte av sine kraftige vibrasjoner. En massasjestav er dessuten mer enn bare et sexleketøy, og har flere bruksområder. Massasjestaven er ikke bare utmerket å bruke for deg som vil ha skikkelig kraftig klitorisstimulering, men den kan brukes til å massere andre såre og ømme punkter på kroppen, som for eksempel skuldre, nakke og rygg.

Passer for deg som...

 • Liker kraftig stimulering.
 • Vil ha allsidig sexleketøy.
 • Er på jakt etter et solid sexleketøy.

Les også: Derfor bør du ha en massasjestav i nattbordskuffen

Klitorisstimulator

118783_womanizer_premium_rosa1.jpg

En klitorisstimulator er et sexleketøy som ikke bruker vibrasjoner, men trykkbølger for å stimulere klitoris. Trykkbølgeteknologien stimulerer ikke direkte på klitoris, slik vibrasjoner gjør, men klarer likevel å stimulere alle 8000 nerveender i klitoris. Faktisk stimuleres ikke klitoris av annet enn luft, noe som gjør at man har større sjanse for å få flere orgasmer etter hverandre. Den aller mest kjente varianten er, som du kanskje allerede har gjettet, Womanizer! Det finnes flere forskjellige Womanizer-modeller, og i vår store Womanizer-guide kan du lese nærmere om det fantastiske orgasmeleketøyet. Det finnes også andre klitorisstimulatorer, som Melt fra We-Vibe! Denne har samme trykkbølgeteknologi, men et litt annet design som er mer parvennlig – både i utforming og fordi den kan styres med app.

Passer for deg som...

 • Vil ha presis og kraftig stimulering.
 • Ønsker deg multiorgasmer.
 • Er på jakt etter det beste av det beste.

Les også: Hva er forskjellen på Womanizer og en vibrator?