SEXLEKETØYET NYBEGYNNERE BØR GÅ FOR

Skal du kjøpe ditt første sexleketøy? En bulletvibrator er det perfekte valget for kvinner!

"Jeg har aldri brukt et sexleketøy. Hvilket bør jeg velge?" "Hvilket sexleketøy anbefaler dere til en nybegynner"? "Hvordan velger man sitt første sexleketøy?"

Slike spørsmål får vi ofte. Selv om vi alle er forskjellige, finnes det ett type sexleketøy som passer for absolutt alle med klitoris, og som burde ligge i en hver nattbordskuff. Bulletvibratoren!

orgasmepåbudsjett-aug2023_04.jpg

En bulletvibrator er en liten klitorisvibrator som har fått navnet sitt fordi formen kan minne om en patron. Det er det første sexleketøyet flest kvinner kjøper, og det blir aldri kjedelig å bruke. Sexleketøyet er rett og slett det perfekte valget for deg som skal kjøpe ditt første sexleketøy og som ikke tidligere har prøvd å onanere med litt hjelp fra en vibrerende venn...

Enkel og diskré

Bulletvibratorer er små og diskré, de kommer i lommestørrelse og kan derfor lett skjules.

De er i tillegg enkle å bruke, og har som regel én knapp som både skrur sexleketøyet på og av, og som veksler mellom ulike vibrasjonsprogrammer. De er også enkle å rengjøre! Et annet pluss er at bulletvibratorer er rimeligere enn mange andre sexleketøy. Det kan være en fordel når du skal kjøpe ditt første sexleketøy og ikke ønsker å sprenge budsjettet.

frilagt spenstig.png

Mer Lyst Spenstig klitorisvibrator er en kundefavoritt som både er brukervennlig og har mange ulike vibrasjonsmoduser. Her kan man starte forsiktig og øke etterhvert som man venner seg til vibrasjonene!  

Husk: Vi gir deg også 30 dagers orgasmegaranti på alle vibrerende sexleketøy

hera climaximum frigjort.png

Hera fra Climaximum har et eksklusivt utseende og 10 deilige vibrasjonsmoduser. Materialet er silkemykt og glatt og har pirrende riller for ekstra deilig stimuli.

 

Kan brukes på mange måter

De fleste vil onanere med en bulletvibrator ved å holde tuppen av sexleketøyet direkte mot klitoris. På grunn av formen vil dette gi virkelig presis og intens stimulering.

119769-We-VIbe-Tango-X-Cherry-Red19.jpg

Det finnes også flere måter å bruke en bulletvibrator på. Hold vibratoren vannrett, slik at du kan nyte vibrasjonene over et større område. Dette er spesielt bra hvis du er ekstra følsom under trusekanten, eller hvis du foretrekker mindre intens stimulering. Bulletvibratoren er også fin å bruke på andre erogene soner. Bruk den på brystvortene, på innsiden av lårene eller mot perineum (mellomkjøttet hos både kvinner og menn).

Et fint førstegangsleketøy med partner

Hvis du ikke har brukt et sexleketøy sammen med partneren din, kan det føles litt skremmende å skulle inkludere dette i sengekosen. Men en bulletvibrator er et godt sexleketøy å begynne med fordi den er så liten.

119769-We-VIbe-Tango-X-Cherry-Red70.jpg

Be partneren din om å holde sexleketøyet lett mot klitorisen din, og instruer din kjære når hen beveger den rundt og øker farten. Den kan også holdes mot klitoris under sex for å øke sjansen for å få orgasme. Hvis partneren din har en penis, kan du også prøve å bruke bulletvibratoren mot ballene eller perineum mens du gir han en blowjob!

Mange valgmuligheter

Noen liker en mild vibrasjonsstyrke fra sexleketøyet sitt, mens andre foretrekker mer kraft og flere vibrasjonsmønstre. På samme måte er det noen som vil ha en helt glatt overflate, mens andre vil ha en stimulerende overflate med riller eller nupper. Heldigvis finnes det mange bullet- og klitorisvibratorer å velge mellom, så du kan finne en som vil passe akkurat for deg.

Utforsk vårt store utvalg av bulletvibratorer her, og finn din favoritt!

Kilde: Kondomeriet, Cosmopolitan