Ekspertene anbefaler: Disse sexleketøyene kan sikre orgasme under sex

Ingen orgasme under samleie? Disse sexleketøyene kan hjelpe deg!

Vårt ekspertpanel får til stadighet spørsmål fra frustrerte kvinner som ikke oppnår orgasme under samleie. Faktisk er det rundt 25% som ikke får orgasme under samleiet i det hele tatt, skriver sexolog Thomas Winther i ett av svarene sine.

Ifølge egne innsiktsundersøkelser trenger mellom 80-90 prosent av kvinner å stimulere klitoris for å få orgasme. Derfor er det kanskje særlig viktig at hun og partner ikke glemmer kvinnens viktigste nytelsesorgan under akten!

Kondomeriets egne produkteksperter besvarer til stadighet spørsmål om parleketøy som kan brukes for å oppnå orgasme under sex. I denne artikkelen har vi samlet produktekspertenes beste tips til produkter som kan få dere over mållinjen, begge to...

Les også: Ekspertenes beste tips: Slik får hun orgasme under samleie

Artikkel-sexleketøyene-gir-orgasme-bilde1.png

Dissesexleketøyenegirdegorgasme-tekst.png

Chorus parvibrator

Produktekspert Renate anbefaler flere sexleketøy i ett av sine svar til en frustrert kvinne som aldri har oppnådd orgasme med partneren. Blant annet trekker hun frem Chorus, som er et av verdens mest solgte parleketøy. Parvibratoren fra We-Vibe er den perfekte tredjpart under samleiet da den kan justeres til å sitte i hennes skjede under hele akten, og fremdeles skape rom for hans penis!  Hun vil få deilige vibrasjoner mot klitoris og g-punkt på én og samme tid, mens han vil få pirrende vibrasjoner mot skaftet når han glir ut og inn! 

Artikkel-sexleketøy-orgasme-chous.png

«Denne parvibratoren kan kanskje gi deg det lille ekstra, og vippe deg over kanten under samleie», skriver hun.

Knapp-chorus.png

We-Vibe Melt

Et annet sexleketøy som ekspertene trekker frem som en orgasmefavoritt er klitorisstimulatoren We-Vibe Melt. Og det er det god grunn til. Den er helt ypperlig å bruke under sex, da den har den perfekte ergonomiske formen. Det buede designet og den slanke fasongen gjør det enkelt å smyge den ned til klitoris i nesten hvilken som helst sexstilling. I tillegg har den de verdenskjente trykkbølgene som Womanizer er kjent for, som vil gi deg en skånsom. sugende og pulserende følelse, ulikt noe annet du har følt tidligere. Med denne vil du nesten garantert oppnå orgasme! 

Melt-mørkeblå.png

Knapp-Melt.png

Handsfree og appstyrt sexleketøy

Produktekspert Stine har også anbefalt andre gode orgasmefremkallende produkter som kan hjelpe med å oppnå orgasme under samleie, i ett av sine svar. Hun nevner blant annet handsfree leketøy. Disse kan styres med app, og du behøver derfor ikke å plundre med knapper på leketøyet under akten. We-Vibe har flere parleketøy som kan styres med app.

Artikkel-sexleketøy-orgasme-bilde3.png

«Mange opplever at disse gjør at man kan slappe mer av i hendene, at man slipper fokus og lettere klarer å leve seg inn i det som skjer der og da», skriver hun og tipser om at parvibratorene kan brukes i alle stillinger.We-vibeknapp.png

Penisring med vibrasjon

Stine trekker også frem penisringer med vibrasjon som et populært alternativ. «En penisring er opprinnelig laget for at penis kan holde seg hard og på maks størrelse lenger, men i de siste årene har disse ringene blitt mer og mer populært som et parleketøy», forklarer hun. 

Artikkel-sexleketøy-orgasme-bilde4.png

Det er fordi vibrerende penisringer ikke bare forsterker og forlenger hans ereksjon, men også stimulerer mot partner. Når det gjelder valg av stilling ved bruk av penisring, for at hun best skal få kjenne vibrasjonene, anbefaler produkteksperten misjonærstillingen eller med hun på topp.Penisringerknapp.png

Orgasmekrem

Begge produktekspertene trekker frem orgasmekrem som et fint alternativ. En orgasmekrem vil øke følsomheten der den påføres, enten det er på klitoris og området rundt, eller på penishode og skaft!

Artikkel-sexleketøy-orgasme-bilde5.png

Smører man en liten dråpe på, vil blodet strømme til området og man blir mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst.

Les også: Derfor bør du bruke orgasmekrem

Vibrerende egg

Selv om dette ikke er noe som er tiltenkt par, på samme måte som de øvrige produktene, trekker Renate også frem vibrerende egg som et godt alternativ til par som sliter med at kvinnen ikke oppnår orgasme.

«Et vibrerende egg er et must i enhver kvinnes leketøyssamling, og med sitt flate design og kraftige vibrasjoner er Mimi vibrerende egg like godt egnet til å bruke alene som sammen med kjæresten», forklarer hun.

vibrerendeeggknapp.png

Ikke stress med å oppnå orgasme

Men, når det gjelder å få orgasme under samleiet, er det særlig én ting som må være på plass før en partner eller et sexleketøy skal kunne klare å tilfredsstille henne: hodet! Råd om ikke å stresse og føle prestasjonsangst, er en gjenganger blant flere av våre sexologer og produkteksperter. 

«Det er viktig at man ikke stresser for å oppnå orgasme. Bruk heller rikelig med tid på det man liker, og plutselig når man klimaks», råder Renate.

Men, en orgasme trenger ikke alltid å måtte være målet for å kunne ha et deilig samleie, understreker Stine: «Det er ingen fasit, og om det viser seg å være lettere og bedre for deg å få orgasme under forspillet for eksempel, er også det helt greit. Det viktigste er at dere begge har det deilig og bra.»

Les også: Vanskelig å oppnå orgasme? Her er ekspertens tips