Orgasme: Aldri fått orgasme med en partner

31-åringen har aldri fått orgasme med en partner. Vår produktekspert kommer med råd!

«Jeg har aldri fått orgasme med en partner. Har dere noe vi kan bruke sammen?» spør kvinne (31).

Vår produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, kvinne 31!

9 av 10 kvinner trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme. Derfor er det fint å fokusere på klitoris først, før man eventuelt går videre til g-punkt, om man ønsker det.

Her kommer et par tips til spennende sexleketøy man kan bruke sammen:

  • Et vibrerende egg er et must i enhver kvinnes leketøyssamling, og med sitt flate design og kraftige vibrasjoner er Mimi vibrerende egg like godt egnet til å bruke alene som sammen med kjæresten.
  • Kondomeirets egen orgasmekrem inneholder aminosyren L-Arginin, som øker følsomheten. Smører man på en liten dråpe av denne enten på klitoris eller g-punkt vil blodet strømme til området og gi økt følsomhet. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst.
  • Chorus, som er et av verdens mest solgte parleketøy, er perfekt designet for å bruke under samleie. Denne vil gi vibrasjoner på klitoris og g-punkt samtidig for henne. Når penis glir inn og ut, vil han også kunne nyte deilige vibrasjoner, samtidig som han presser leketøyet opp mot g-punktet. Denne parvibratoren kan kanskje gi deg det lille ekstra, og vippe deg over kanten under samleie.
  • Penisringer med vibrasjon er noe vi selger utrolig mye av til par, og her er Mio vibrerende penisring genial for par som søker det lille ekstra. Penisringen lar han bli mer sensitiv da blodet forblir i penis og gjør den ekstra stiv. Hun vil kjenne en hardere penis, samt de kraftige vibrasjonene fra penisringen mot klitoris. Deilig for begge!
  • Ønsker man å piffe opp sexlivet litt, så er det mange som synes app-styrte sexleketøy er gøy. Her kan for eksempel trusevibratoren Moxie gjøre kvelden ekstra spennende. Føler man seg litt ekstra leken, kan man la partneren ta styringa enten om man er på restaurant, kino eller bare en tur i skogen. Det blir ekstra pirrende og spennende når det er deres egen lille hemmelighet.

Bruk tid på å onanere selv, og bli kjent med kroppen din. Ellers er det viktig at man prater sammen og er åpen om hva man liker, hva som tenner, og kanskje man har noen fantasier man gjerne ønsker å teste ut sammen som par? Det er viktig at man ikke stresser for å oppnå orgasme. Bruk heller rikelig med tid på det man liker, og plutselig når man klimaks.

Hilsen Renate.