Rabbitvibrator – slik velger du riktig

Lyst på en rabbitvibrator, men usikker på hvilken rabbitmodell du skal gå for? Her får du en innføring i de ulike rabbitene våre av vår produktekspert!

Det finnes mange ulike rabbitvibratorer på markedet, og det kan være vanskelig å orientere seg i en jungel av ulike farger, fasonger og funksjoner. Alle vibratorer er forskjellige, akkurat som alle kvinner. Derfor har vi i Kondomeriet laget en guide, slik at du lettere kan finne en rabbit tilpasset dine unike behov, forteller produktekspert Katarina Andresen. 

Katarina-produktekspert-hos-Kondomeriet2.jpg

Det er imidlertid én ting alle rabbiter har til felles: De vibrerer og har et skaft for penetrasjon, og “kaninører” som skal ligge på klitoris. Med stimulering mot g-punkt og klitoris samtidig er rabbitvibratoren en sikker vei til orgasme. De fleste rabbiter er laget i silikon, så vi anbefaler derfor vannbasert glidemiddel for å få ekstra nytelse og bevare leketøyet ditt i mange år framover.

Artikkel-rabbitvibrator-bilde2.png

Les også: Hvordan bruke en rabbitvibrator

Hvilke-rabbittype-erdu.png

Min første rabbit:

Først ut har vi Happy Rabbit mini. Dette er en enkel og klassisk rabbitvibrator som kommer i en litt mindre størrelse, og som man kan bruke både innvendig og utvendig. Dette er den perfekte rabbitvibratoren for deg som er nybegynner. Happy Rabbit er laget i et deilig silikonmateriale som føles mykt og behagelig mot huden. 

– Sammen med vibreringen og kaninørene som treffer klitoris helt perfekt, gir denne lille vibratoren en mye mer intens opplevelse enn hva jeg kunne tenke meg. Og med sine 12 forskjellige innstillinger på vibreringen kan man trygt finne mange favoritter som tar deg til en kjempe orgasme. Denne skal ingen dømme etter størrelsen (Nathalie 28 år)

Les resten av Nathalie sin anmeldelse her. 

shophappyrabbitminiher.png

Erfaren rabbit:

Har du kanskje litt erfaring med sexleketøy fra før av og ønsker å investere i en litt kraftigere motor med flere funksjoner? Da er sexy rabbitvibrator fra Mer Lyst den rette for deg. Rabbitvibratoren er designet i en lekker matt sort farge og kommer i silkemyk silikon, så denne vil garantert gi deg en glatt og deilig følelse. Og for deg som liker litt ekstra futt, så har denne hele to motorer som styres individuelt. Denne har også en god og solid, men som fortsatt passer til nybegynnere som vil ha litt størrelse!

Det var så sykt deilig og jeg kom, igjen, samtidig som jeg squirta! Kunne ikke vært mer fornøyd, da squirting er en vanskelig greie for meg! Det er faktisk ganske vilt! Denne rabbiten må du bare ha. (Linda 33)

Les resten av anmeldelsen av Sexy rabbitvibrator her. 

shopsexyrabbither.png

Rampete rabbit:

Ekstra stimuli gir ekstra nytelse! Denne er for deg som liker det litt spenstig. Denne spennende rabbitvibratoren stimulerer g-punktet og klitoris samtidig, i tillegg til å by på en litt rampete overraskelse. Roterende kuler danser på innsiden av skaftet, og gir deg en mer sanselig stimulering. Rabbitvibratoren fra Mer Lyst er i tillegg kraftig, oppladbar og har reiselås. Denne egner seg fint for de som ønsker flere funksjoner og programmer enn du finner i de klassiske rabbitene.

shoprampeterabbither.png

Nysgjerrig rabbit:

Synes du at vanlige vibratorer blir for "basic"? Hvis du ønsker å få full uttelling, kan Happy Rabbit Triple være noe for deg. I tillegg til en kraftig rabbitvibrator, får du ekstra analkuler festet på vibratoren. 3 motorer leverer 21 ulike vibrasjonsmoduser for å tilfredstille alle dine "sweet spots". Analkulene har ulike størrelser, slik at du kan stoppe der hvor det er behagelig for deg. Husk å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel!

– Kjøpte denne i gave til dama. Ble godt mottatt, helt insane digg sier hun, anbefales sterkt (Anonym, 29.09.2018)

– Her snakker vi virkelig om full pakke, og når alt der nede vibrerte har jeg ikke sjans til å klare å holde tilbake orgasme nummer to. (Carro 29 år) 

Les resten av Carro sin anmeldelse her. 

shophappyrabbittripleher.png

Hot rabbit:

Liker du kanskje å leke deg frem med litt temperatur? Rabbitvibratoren Svakom Adonis kan varmes opp til en behagelig temperatur, slik at følelsen av penetrasjon blir ekstra magisk. To motorer av nyeste kaliber loser deg til klimaks. Du har mange valgmuligheter og kan kose deg med pulseringer mot g-punktet eller lange og dype vibrasjoner. Hva enn du liker! 

118282_rabbitvibrator_adonis_svakom_.jpg

Shopsvakomadonisrabbither.png

Teknofil rabbit:

Dette er den perfekte rabbiten for deg som har avstandforhold! Denne rabbitvibratoren lar deg være interaktiv med en partner, onanere i takt med VR-porno og har sensorer som stimulerer innvendig på en unik og pirrende måte. I tillegg har den to motorer og syv ulike vibrasjonsmønster. Med Kiiroo Fuse får du alt som er bra med en rabbit, pluss mye mer!

118230_rabbit_kiiro_svart18.jpg

Shopkiiroofuseher.png

Våt rabbit:

Drømmer du om å ta med rabbiten i badekaret? Opplev det beste fra to verdener med Lyanna rabbitvibrator fra Climaximum. Rabbitvibratoren er designet med et elegant og mykt silikonmateriale, og er helt nydelig å se på! I tillegg er den superenkel å styre. Rabbitvibratoren har to motorer; én i klitorisdelen og én i skaftet, som kan styres hver for seg via de enkle knappene på håndtaket. Her får du den deilige stimuleringen du er ute etter. Her får du et leketøy du kan ha glede av i flere år framover, og som passer til alle badenymfer der ute! 

120976-Climaximum-Lyanna-1.png

Shoplyannarabbither.png

Neste generasjons rabbit:

Er du opptatt av siste mote? Den oppgraderte We-Vibe Nova 2 gir deg alt du tidligere har savnet i en rabbitvibrator. Nova 2 sikrer uavbrutt stimulering av klitoris, uansett hvordan du beveger leketøyet. Den ytre klitorisdelen er ekstremt fleksibel og bøyer seg med bevegelsene dine for å være i konstant kontakt! Det betyr at du ikke behøver å måtte gjøre justeringer i de viktigste øyeblikkene... Rabbitvibratoren har 13 vibrasjonsmodus og mange ulike bruksområder. Dette er et skikkelig allsidig orgasmeverktøy!

119122_We-Vibe_Nova_10.jpg

– Jeg tror ikke jeg engang varte et minutt før jeg fikk den første orgasmen (...) Aldri har det vært så lett å få G-punktorgasme som nå! (Sofie, 22 år)

Les resten av Sofie sin anmeldelse av We-Vibe Nova 2 her.

Shopnova2rabbither.png

Artikkel-rabbitvibratorer-slikvelgerduriktigbilde3.png

seallerabbitvibratorerher.png