Anmeldelse av We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator

Sofie (22) fikk dypere og lengre orgasmer takket være rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe. Les hennes lovord her!

Sponset: Sofie er 22 år og bor i Oslo. Hun har tidligere god erfaring med sexleketøy, men har nå fått teste den nye og oppgraderte rabbitvibratoren Nova fra We-Vibe gratis i bytte mot en ærlig tilbakemelding om produktet.

– Høye forventninger om kvaliteten

Da jeg fikk høre at det var et nytt produkt fra We-Vibe jeg skulle teste fra Kondomeriet, var jeg ikke vond å be. Jeg har nok ikke kjøpt en rabbitvibrator på sikkert over tre år på grunn av at det ikke var helt den pirringen jeg var ute etter i et sexleketøy. Men nå var spenningen til å nesten ta og føle på for å teste denne nye, lekre råtassen. Jeg eier flere We-Vibe-produkter, så jeg hadde definitivt høye forventninger om kvaliteten allerede fra start.

119122_We-Vibe Nova_hånd på seng.jpg

– Fleksibel og kan tilpasses hver kropp

Det tok ikke lang tiden fra hentemeldingen tikket inn på mobilen, til jeg hadde hentet pakken og satt med den foran meg på stuebordet.

Det første som slår meg da jeg åpner den er hvor elegant,
klassisk og rent design Nova 2 har.

Rabittvibratorer har ofte et veldig typisk og standard rabbit-utseende, men her følte jeg virkelig Nova 2 skilte seg ut ved å være svært stilren og ikke minst tidløs i hvordan den så ut.

I denne nye utgaven har Novas G-punktvibrator en såkalt «adjustable fit», som vil si at delen som stimulerer G-punktet kan bøyes for å passe perfekt til akkurat min kropp. Også klitorisvibratoren er veldig fleksibel, og vil konstant være i kontakt med klitoris uansett hvor mye du beveger deg.

119122_We-Vibe Nova_adjustable fit.jpg

– Lett å bruke

Vibratoren har knapper øverst på håndtaket og de er veldig lette å manøvrere seg gjennom; pluss og minus-knapper for styrkenivå, piler mot høyre og venstre for å skifte innebygde vibrasjonsmønstre, samt en knapp med «byttefunksjon» der man velger hvilken av motorene (mot G-punkt eller klitoris) en styrer. Alt i alt virker den veldig lett å bruke.

Jeg hadde så vidt tålmodigheten til å vente til vibratoren var ferdig ladet opp, og kastet meg over den i sekundet den var ferdig oppladet. Den var lett å føre inn i vagina og vibrasjonene var dype og føltes godt selv på de laveste nivåene. Vibratoren traff mitt G-punkt perfekt, samtidig som den konstant stimulerte klitoris.

Jeg tror ikke jeg engang varte et
minutt før jeg fikk den første orgasmen.

– Dypeste og beste orgasmene på lenge

Etter en kort pustepause utforsket jeg enda fler av de ulike mønstrene og innstillingene som finnes på Nova 2. Både de pulserende og bølgende vibrasjonsmønstre ble fort favoritter. På aller høyeste vibrasjonsnivå var det som jeg mistet alle hemninger, forsvant inn i meg selv og fikk noen av de dypeste og beste orgasmene jeg har hatt på lenge.

Aldri har det vært så lett å få G-punktorgasme som nå!

Men jeg hadde jo nesten glemt det aller kuleste ved Nova – nemlig app-styringen. Jeg lastet ned appen og koblet enkelt opp vibratoren mot den nye trådløse «fjernkontrollen». Ved å styre maskineriet via en app, tok jeg virkelig orgasmene mine til nye høyder. Det var et ekstra pirrende element, som gjorde opplevelsen enda deiligere – jeg kunne enkelt og raskt skifte mellom de ulike innstillingene, samt at jeg kunne lage egne mønstre som passet perfekt for å gi meg den orgasmen jeg ville ha.

Om man ønsker, kan man sende en link til en partner for å gi dem styringen over leketøyet, og de kan da styre den fra hvor som helst i verden. En svært pirrende og tennende funksjon, som definitivt skal testes i fremtiden for undertegnede ...

Stillegående

Noe jeg la veldig merke til, som var veldig positivt, var hvor stillegående vibrasjonene var. «Stillegående» kan ofte ha mange betydninger når det kommer til vibratorer, men her scorer virkelig Nova høyt på lavt lydnivå. Jeg er definitivt ikke bekymret for at noen av roomiene mine vil høre eller bli sjenert av denne rakkeren. 

Nova 2 er definitivt et leketøy det er verdt
å ha i samlingen, uansett om man er
nybegynner eller erfaren.

Den kan ta spenningen og sexlivet til nye høyder. Nova kommer nok til å bli fast inventar i nattbordskuffen min, og jeg gleder meg allerede til den og jeg skal ha en ny date.