Anmeldelse av Happy Rabbitvibrator

Nathalie har testet Happy Rabbit Mini og Happy Rabbit Beaded. Les hennes anmeldelse av de to rabbitvibratorene.

Sponset/Reklame: Nathalie meldte seg frivillig til å bli produkttester hos Kondomeriet og har fått sexleketøy gratis i bytte mot en ærlig tilbakemelding. 

– Morsom opplevelse i dusjen

Var veldig spent da jeg kom hjem og skulle åpne den store pakken som hadde ankommet. Nedi esken lå det to esker. En «beaded rabbit» og en «mini rabbit». Ble overrasket over størrelsen på begge vibratorene. Den ene- søt og liten i størrelse og passer fint i hånden, den andre større enn forventet, men lett å få ett godt tak på. De er begge oppladbare med usb-lader og har en ladetid som er innafor tålmodighetsgrensa. Begge er vannsikre og kan derfor enkelt og trygt få bli med på en morsom opplevelse i dusjen. Og med travel lock på knappene slipper du klein vibrering i veska eller kofferten om du velger å ta de med deg ut på tur.

Som erfaren singel har jeg hatt tid til å prøve ut diverse vibratorer og rabbit vibratorer i tiden som har gått, så må innrømme at jeg var veldig spent på å prøve ut disse to. Skulle det bli en skuffelse eller skulle jeg få meg to nye bestevenner?

– Intens opplevelse

Prøvde først den lille, mini rabbit. Mye kraftigere vibrering enn du ser for deg av en så liten vibrator. Og selv om den er liten, treffer den litt bøyde tuppen innsiden av skjedeveggen og g-punktet på en fin måte, og gir en berøring som resulterer i stor nytelse.

Sammen med vibreringen og kaninørene som treffer klitoris helt perfekt gir denne lille vibratoren en mye mer intens opplevelse enn hva jeg kunne tenke meg. Og med sine 12 forskjellige innstillinger på vibreringen kan man trygt finne mange favoritter som tar deg til en kjempe orgasme. Denne skal ingen dømme etter størrelsen.

– Helt perfekt

Var veldig spent på å prøve den litt større, beaded rabbit, med tanke på hvilken intens opplevelse jeg fikk fra den lille. Den var en del større enn forventet, så anbefaler å bruke litt glidemiddel. Den har to! motorer. En i skaftet som roterer og en i kaninørene som vibrerer. Den roterende i skaftet har flere innstillinger på hastigheten på roteringen og den i kaninørene har 12! forskjellige innstillinger slik som mini har.

Ble overrasket
over hvor kraftig vibrasjonene er

Har tidligere brukt den kraftigste innstillingen på andre vibratorer, men med denne var det mer enn nok med en mildere vibrering. Første gangs bruk ble en svært intens og kortvarig opplevelse.

Aldri før har jeg oppnådd en så intens orgasme på så kort tid. Kombinasjonen av vibreringen på kaninørene som treffer klitoris helt perfekt og det roterende skaftet som sneier innom g-punktet med den bøyde tuppen på tuppen gir en helt fantastisk opplevelse som jeg aldri har opplevd før. Aldri før har jeg opplevd en rabbitvibrator som treffer klitoris like bra som disse to gjør.