Carro tester Happy Rabbit Triple

Carro fra Oslo fikk teste Happy Rabbit Triple. Det ble full pott og et nytt favorittleketøy. Les opplevelsen hennes her.

Sponset/reklame: Carro meldte seg frivillig til å bli produkttester for Kondomeriet. Hun mottok en Happy Rabbit Triple. Dette er hennes omtale av produktet basert på hennes personlige erfaring. 

Test av Happy Rabbit Triple

Jeg fikk melding om at pakken var klar til å hentes, og når det gikk opp for meg hvilken pakke som var klar for henting kom jeg meg til butikken så fort det lot seg gjøre for å få mitt nye leketøy i hus. Pakken var så anonym at til og med jeg lurte på om dette var det jeg trodde det var eller ikke, men med tanke på vekten skjønte jeg fort at dette var akkurat det jeg ventet på.

Vel hjemme åpnet jeg pakken og det som lyste mot meg var den fantastiske svarte Happy Rabbit Triple. Vibratoren er pakket inn i en pappkartong, med bilde og informasjon om alle de ulike funksjonene. Pakken er utrolig lett å åpne, her slipper jeg å tenke på vanskelige plastembalasjer som vanligvis pleier å være umulig å få opp. Inne pappkartongen ligger mitt nye leketøy innpakket i gjennomsiktig plast, men heller ikke her trenger jeg å bruke verken saks eller muskler, da det bare er å løfte av lokket og plukke opp min nye lekekamerat.

Vibratoren er fantastisk å holde i hånda, materialet er av silikon av den typen der alt av små støvkorn fester seg til den, dette er rett og slett en støvmagnet, men det er det eneste negative jeg kan se for meg er med denne saken. Vibratoren føles glatt og deilig mot huden og det er et stort leketøy som jeg virkelig gleder meg til å prøve ut.

– Et kunstverk

Den kjente og populære rabbiten som skal stimulere klitoris får meg til å ville teste den ut med en gang, for ikke å snakke om remsa med de 6 ulike kulene som er for anal bruk og den originale g-punktvibratoren i midten. Dette er rett og slett et kunstverk av et leketøy, og med sølvstripa rundt kanten nederst og den flate underdelen hadde dette fungert bra som en pyntegjenstand på bordet. Nederst under sølvstripa er det to knapper, en stor som styrer g-punktvibratoren og en litt mindre som styrer klitoris og anal vibreringen  

Før bruk setter jeg vibratoren på ladning, noe som til min lettelse ikke tar mer enn 2,5 timer. Det følger også med en USB-kabel i pakken noe som er veldig praktisk både hjemme og på reise, i tillegg er det en reisefunksjon som fungerer ved å holde begge knappene inne i to sekunder og dermed slipper du pinlige vibreringer i bagasjen på reise.

– Får kroppen til å eksplodere av nytelse

Når jeg skulle teste ut min nye vibrator tok det ikke lang tid før jeg skjønte at Happy Rabbit Triple desidert kommer til å bli min nye favoritt. Med litt glidemiddel som også fulgte med i pakken var det null problem å få fylt opp alle hull. Jeg startet med g-punktvibrasjonen noe som egentlig ikke ga meg noe stor wow opplevelse, men med en gang jeg startet rabbiten som stimulerer klitoris tok det ikke lang tid før jeg var i den syvende himmel. Vibrasjonen fikk hele kroppen til å eksplodere av nytelse. Etter hvert som jeg justerte opp hastigheten tok det ikke lang tid før jeg fikk rundens første orgasme.

Når jeg har kommet meg litt ned på jorda igjen fortsetter jeg å trykke på knappen og dermed starter også analvibratoren. Her snakker vi virkelig om full pakke og når alt der nede vibrerte har jeg ikke sjans til å klare å holde tilbake orgasme nummer to.

Etter som jeg tester flere av de forskjellige vibrasjonene kommer orgasmene igjen og igjen og jeg er i himmelen av nytelse og glede over at den nye lekekameraten min er over all forventning og at jeg har fått både i pose og sekk for å si det sånn. Happy Rabbit Triple har absolutt ikke skuffet meg. Det ligger i navnet, Happy, jepp dette er helt klart en fulltreffer og jeg kunne ikke vært mer Happy enn nå.  

Med de 21 forskjellige vibrasjonstypene som er i Happy Rabbit Triple er det virkelig en vibrering for enhver smak og anledning, Enten man ønsker det røft og kjapt eller rolig og koselig. Vibreringene kan justeres til enten bruk av kun g-punkt, klitoris eller anal, eller alle på en gang. Her er det virkelig bare å velge som man vil.

Rengjøringen av Happy Rabbit Triple er heller ikke noe problem, det er ingen kriker og kroker som er vanskelig å komme frem til noe som absolutt er en fordel etter den opplevelsen jeg nettopp har hatt med mitt nye leketøy. I tillegg er den vanntett, noe som byr på enda flere muligheter.  

Helhetlig synes jeg Happy Rabbit Triple er et fantastisk sexleketøy og dette er absolutt en ny favoritt da den gir full nytelse av anal, klitoris og g-punkt, som ga meg en «jeg er i himmelen» opplevelse. Siden den også fint kan brukes til kun hvert enkelt punkt eller alt på en gang har du en lekekamerat for enhver anledning. Happy Rabbit Triple har alt jeg trenger og ga meg en fantastisk lykkerus opplevelse som jeg gleder meg til å oppnå igjen.